Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Didacta v novém hávu
Didacta v novém hávu PDF Tisk Email
Čtvrtek, 20 Říjen 2011 12:19

Dnešním den byl zahájen (a zároveň ukončen) XVI. ročník veletrhu škol Didacta 2011. Oproti minulým ročníkům, jak jsme vás již informovali, je veletrh pouze jednodenní. Prý na přání vystavujících škol. Nevím, zda se veletrhy dělají pro vystavující nebo pro návštěvníky. Každopádně podle prvních ohlasů rodičů je to velmi nešťastné řešení, jak nám sdělili někteří z nich: „Jeden den na takovou akci nestačí, když mi zaměstnavatel neumožní v ten konkrétní den odejít dříve, druhý den již výstava není!“. Jiný si postěžoval jinak: „Loni jsme jeden den šli na prohlídku a druhý den, když jsme to večer probrali, jsme šli pro další informace ještě k těm konkrétním školám…“
  Dalším organizačním problémem je zrušení stánků, vystavuje se pouze za pomocíi školních lavic. Opět pro mnohé problém. Kam s reklamním poutačem nebo plakátem?
Možná je pronájem montovaných stánků dražší, ale zase je přehlednější (někde nevíte, co ke komu patří…) a praktičtější. To, že škol je čím dál méně (prostor vyplňují firmy typu ČEZ, Mann+Hummel atd), je také zřejmé. Nejvíce ovšem zarážející na celé akci je propagace za strany pořadatele, Hospodářské komory okresuTřebíč. Ráno se mne kolegyně ptala, jak je veletrh otevřen. Odpověděl jsem, že je to určitě na webu HK. Bohužel jsem se spletl. Na webu HK není o Didactě nic!!! Ani v akcích, ani aktuálně, dokonce ani při zadání do vyhledávače. Hlavní pořadatel o akci podzimu neinformuje! Upřímně řečeno, takový šlendrián by v soukromé firmě stál odpovědného pracovníka místo!

Jan Zeman

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Listopad 2011 20:31