Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Kdy, o čem a proč rozhodují ženy
Kdy, o čem a proč rozhodují ženy PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Únor 2011 14:07

I přes to, že více úvěrových, pojistných či jiných smluv uzavírají muži, jsou to právě ženy, kdo vládne rodinnému rozpočtu. Ženy mají velký vliv na výběr zboží a služeb, do kterého budou rodinné prostředky investovány. V převážné většině do domácnosti samy vybírají nábytek, spotřebiče a další vybavení. Doménou mužů zůstávají technologie.
Rodinné rozhodování o vhodném použití investic je většinou ovlivněno ženským instinktem, který podvědomě velí myslet na budoucnost. Muži to berou spíše jako výzvu, hru, souboj, a tak se snaží rozhodovat o takzvaně mužských koníčcích - výběr elektrospotřebičů, auta, domů,  atp. Pravdou ale bývá, že zatímco se žena rozhodne a muž ji to dříve nebo později odsouhlasí, muži svá rozhodnutí s výdaji přeci jen s ženami konzultují více, než tomu je naopak.
Ano, muži a ženy jsou povahově velmi odlišní. Lezou si vzájemně na nervy a někdy se zdá, že jsou zcela rozdílnými živočišnými druhy. Zatímco muži mají své myšlení založené na logice. Ženy, jak se zdá, logika nesmírně obtěžuje. Kdykoliv se totiž ženám zachce, smetou každou mužskou logickou konstrukci „levou zadní“, a ještě k tomu zcela nečekaným způsobem. Praktické a moderní ženy chtějí pro svou rodinu a děti zdravý a bezpečný domov. Vždy hodnotí cenu a skutečnou kvalitu, chtějí mít zkrátka Domov s velkým D. Přírodní produkty používají v kuchyni, v kosmetice, ale i v řešení renovací a designů.
Styl sebevědomých a spokojených žen, které umějí ocenit kvalitu, vysoký standard, je styl Chytré ženy. Když už investice, tak ať se vyplatí.  Proč by například ženy neuměly dobře zvolit úsporná řešení v baráčku či bytě? Tady je zlomový bod, kde muži jednoznačně ženy podceňují.
Nedávno jsem měla rozhovor s přítelkyní, a ta mi prozradila, jak luxusně zařídila podkrovní byt, zároveň ho zateplila, zároveň získala designově „vychytanou“ bílou podlahu a ještě jí to pomohlo chránit domácnost před plísní a alergeny. Tímto způsobem myšlení bude každou zimu šetřit tisíce a kamarádky ji budou závidět :-). No řekněte sami, dokáže takto uvažovat muž?
A co je to za zázrak? Asi bych měla mlčet, ale jsem jen ženská J. Jedná se o speciální druh foukané izolace, která je vyráběna ekologicky a v bílé barvě je na trhu jediná. Kromě čistě ekologického výrobku, který používá přírodní pojivo z rychle se obnovujících organických látek, je foukaná izolace zdravotně prospěšná, vhodná do domova pro alergiky a řeknu Vám, je opravdu krásná.

Zkrátka a stručně sečteno-podtrženo - Chytré a moderní ženy chtějí žít:

-         zdravě a bezpečně

-         úsporně

-         v souladu s přírodou

-         ekologicky, bez plísní a alergenů

-         velmi kvalitně a lifestylově

-         nadstandardně 

 

A proto Vám mohu doporučit držet krok s dobou a Magmarelaxem, s revolučním systémem moderních domácností.

 

Více informací získáte na www.ippolna.cz, www.magmarelax.cz

Aktualizováno Středa, 09 Březen 2011 06:59