Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Z Jihlavy s další porážkou
Z Jihlavy s další porážkou PDF Tisk Email
Pondělí, 01 Listopad 2010 09:08

Deset utkání bez vítězství v základním hracím čase. To je bilance Horácké Slavie po sobotním zápase v Jihlavě. I když začali hráči z Třebíče lépe než domácí, kteří byli asi příliš nervózní, v celkovém hodnocení zaslouženě vyhráli domácí. Ve třetí minutě protrhl více než 120 minutové čekání na gól Martin Dočekal. Hrálo se na obě branky a svoje šance neproměnili jak jihlavští Čachotský s Jeslínkem, tak i David Dolníček. Hosté mohli jít do kabin spokojenější, domácí s hlavou dolů. Super atmosféra více než 4 tisíc diváků je zřejmě motivovala, že po přestávce vlétli na led podobně jako Orli ve středu v Třebíči. Hosté nestačili a faulovali a v páté minutě vyrovnal v přesilovce nikým neatakovaný Bakus na 1:1. O minutu později otočil skóre Adam Zeman a domácí se uklidnili. Prakticky kontrolovali hru a když nedal na konci třetiny Marek Laš samostatný nájezd, bylo o osudu zápasu rozhodnuto.

Ve třetí třetině nasázela Dukla ještě čtyři branky, z toho tři v přesilovce a Třebíč odjížděla s výpraskem. Trochu nespravedlivým, ale na to se nikdo ptát nebude. 6:1 je jasný výsledek, bohužel i poměr vyloučených 5:10 a využití 4:0 pro Duklu.

 

 Horácké Slavii nezbývá než se pořádně zamyslet, udělat něco s kádrem, neboť i přes prohry hrají řady prakticky beze změn! Přichází dvojzápas ve středu proti Benátkám nad Jizerou a v sobotu proti Písku. Náročný třebíčský divák si nemůže přát nic jiného než 6 bodů. Přijďte naše hráče povzbudit a dostat z krize!

Jan Zeman

Aktualizováno Úterý, 09 Listopad 2010 09:50