Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Černá série pokračuje
Černá série pokračuje PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Říjen 2010 07:50

Ani počtvrté za sebou nedokázali hokejisté Horácké Slávie urvat tři body. Ačkoli se na začátku zdálo, že mužstvo šlape jako hodinky, nyní lze konstatovat opak. Nutno k naší nelibosti podotknout, že porazili mužstva krčící se u dna tabulky, Písek a Chrudim a nováčka z Litoměřic (nyní v tabulce na osmé příčce). V sobotu hráli hráči Třebíče v Berouně, který povolal do svých služeb dvojku v brance pražské Slavie Dominika Furcha. Než se hosté na ledě rozkoukali, prohrávali 2:0. Ve čtvrté minutě šli do vedení v přesilovce, naopak Slavia inkasovala za minutu ve vlastní přesilovce.

Hostům chvíli trvalo, než se vzpamatovali. Ve druhé třetině měli hosté dobré šance, zvláště Vilém Burian, který „rusnákovsky“ objel branku, ale nedal. V polovině zápasu hrála Třebíč přesilovku a David Dolníček po krásné přihrávce Marka Laše skóroval na 1:2. Nicméně radost hostů trvala jen dvě minuty, kdy domácí Medvědi zvýšili na 3:1. Rudovskému se podařilo to, co Burianovi ne. Na začátku třetí třetiny hrála Slavia přesilovku a Zahradník ji využil a třebíčští snížili na náskok jednoho gólu. Jenže během jedné minuty v 48. a 49. minutě domácí rozhodli dvěmi góly o osudu zápasu.

Bohužel na rozdíl od domácích, jak přiznal i trenér Vondráček, hosté neudrželi 100% koncentraci a zbytečně dovolovali domácím snadno skórovat. Nyní je čeká těžký los, kdy se postupně utkají doma s Hradcem Králové, Ústím nad Labem a Znojmem, a jedou do Vrchlabí,  Chomutova a Jihlavy. V těchto šesti utkáních nemají třebíčští co ztratit, jenom mohou získat. Věřme, že se jim to povede. Ve středu 13.10. od 17:30 hrají v Mann+Hummel aréně s Hradcem Králové.

Jan Zeman

Aktualizováno Pátek, 15 Říjen 2010 06:43