Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Ve Sportovci města Třebíče bude kategorie technických sportů
Ve Sportovci města Třebíče bude kategorie technických sportů PDF Tisk Email
Čtvrtek, 22 Říjen 2020 00:00

Novinkou 51. ročníku ankety Nejlepší sportovec města Třebíče (dříve okresu Třebíč) je zařazení kategorie technických a jiných sportů, do níž spadají například hasiči, letci, automobilisté a motocyklisté, modeláři, ale třeba také mažoretky.

Tato kategorie přibývá ke stávajícím: jednotlivci a kolektivy dospělých i mládeže, veteráni, trenér a trenérka a sportovní akce roku. Nominaci do ankety musí podat zástupce organizace, jíž je navrhovaný či navrhovaná členem, a je třeba ji odeslat do 13. listopadu na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

I pro nově zařazenou kategorii platí, že i zástupci technických a jiných sportů mají nárok na finanční ocenění za zisk medailí na MČR, ME a MS. Přesné podmínky sdělí tajemnice sportovní komise Nikola Černá ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ). Vyhlášení výsledků ankety včetně předání finančních ocenění je naplánováno na pátek 26. února 2021 v klubu Hájek.

Irini Martakidisová