Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia dostala naloženo
Horácká Slavia dostala naloženo PDF Tisk Email
Čtvrtek, 30 Září 2010 06:47

Když jsme vás informovali o výsledku třebíčských borců nad Litoměřicemi 8:2, nikoho nenapadlo, že stejný debakl si odveze Třebíč z Kadaně. Pravda, že výsledek pro Litoměřice to byl celkem nespravedlivý, ovšem to se nedá říci o utkání v Kadani. Bohužel se hosté zase vrátili na zem a musí se rychle oklepat a zabrat. Kadaň, která je takovým „C“ mužstvem Chomutova sice do zápasu vstoupila velmi špatně a euforii hostů na začátku pozvedl gól Eduarda Kadely. Poté byl vyloučen na 2+10 třebíčský Okál, a domácí vyrovnali. K dalšímu náporu se domácí v první třetině moc nedostali i díky vyloučení. Pro třebíčské ovšem v této chvíli přesilovka znamenala jen oddech a ne výhodu. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1. Do druhé třetiny nastoupili domácí ještě urputněji a po pěkných kombinacích postupně nasázeli Třebíči tři branky.

Stav 4:1 domácí uklidnil a hosté byli o to nervóznější. Ve třetí třetině byli opět aktivnější hráči Kadaně, Hráči Horácké Slavie působili dojmem, že už to zabalili a chtěli utkání nějak „doklepat“. To se jim šeredně vymstilo a dostali příděl dalších čtyř gólů. Symbolicky stav uzavřel těsně před koncem snížením na 2:8 Eda Kadela. Pro hosty šlo o velmi nepovedené utkání ve kterém nepomohlo ani střídání Radka Fiali za Pavla Míču.

Doufejme, že se hosté poučili a nezopakují své výkony dále, ale půjdou cestou prvních poctivě odmakaných minut proti Chrudimi či Litoměřicím. Příležitost mají v sobotu na ledě posledního Tábora.

Jan Zeman

Aktualizováno Pondělí, 04 Říjen 2010 08:28