Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Opět výsledek neodpovídá hře
Opět výsledek neodpovídá hře PDF Tisk Email
Pondělí, 27 Září 2010 07:10

Ačkoli by se mohlo zdát, že výsledek 8:2 ve prospěch Horácké Slavie proti Litoměřicím hovoří o jednoznačném zápase, ten kdo toto utkání zhlédl na vlastní oči, tak nadšený není.

Střely na branku například vyzněli lépe pro hosty 36:35. Domácí šli hned první střelou na branku hostí, díky Tomáši Vondráčkovi do vedení. Poté mohli domácí stav zvýšit, ale ani Přibyl, Burian či v oslabení dvojice Čech, Zahradník stav nezměnila. Od polovny třetiny hosté hru vyrovnali a v 16 minutě po chybě domácích beků i skóre. Ve zbytku třetiny i ve druhé třetině si většinu zákroků připisoval třebíčský gólman Fiala a jemu mohou domácí děkovat, že utkání neskončilo naopak. Domácí v polovině třetiny zabrali a díky Ostřížkovi a Malinskému, šli do kabiny s dvoubrankovým vedením. Nováček soutěže Litoměřice ale nesložili zbraně a ve třetí minutě dále bojovali.

Bohužel neproměnili ani stoprocentní šance a zde je na místě opět vyzdvihnout výkon brankáře Fialy, který se zatím jeví jednoznačně nejlepším hráčem od začátku sezóny. V polovině utkání Litoměřice zdramatizovali stav snížením Kříže. Hosté poté měli několik šancí o vyrovnání a v publiku to začalo vařit, tlak fandů stoupal! Během pár vteřina však dvěmi brankami uklidnil nejen hráče ale i fanoušky Ostřížek a Laš. Hosté vyměnili brankáře, za Volkeho nastoupil Wegert, ale ani si nesáhl na puk a lovil ho ze sítě. Po spolupráci Dočekala s Vondráčkem to bylo 6:2 a prakticky rozhodnuto. Z tři minuty ještě dal další branku Čech a skóre uzavřel minutu a půl před koncem Dolníček. Výsledek je pro hosty velmi krutý, předvedli bojovný výkon a po celou dobu utkání nezabalili. Jak přiznal po utkání asistent trenéra Roman Vondráček, až do poloviny třetí třetiny se domácí klepali o výsledek. Nedůrazem a možná lehkomyslností se hosté připravili o lepší výsledek a odjíždějí s nelichotivým debaklem. Na místě není euforie, i když třetí příčka v tabulce k ní vybízí. Je odehráno teprve čtvrté kolo a některá mužstva se teprve zahřívají. Doufejme, že v dvojutkání na ledě soupeře se hráči vyburcují k dobrým výkonům a dovezou body. Ve středu zajíždí třebíčští do Kadaně a v sobotu do Tábora. Držme palce!

Jan Zeman

Aktualizováno Čtvrtek, 30 Září 2010 10:10