Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu David Dolníček v sobotu třikrát slavil!
David Dolníček v sobotu třikrát slavil! PDF Tisk Email
Pondělí, 23 Leden 2017 13:16

V sobotním zápase Horácké Slavie proti Benátkám byl ústředním mužem zápasu kapitán David Dolníček. Ještě se nezačalo hrát a už slavil! Tentokrát ale svůj zápas ve WSM lize č. 700. Odehrál je částečně v dresu Liberce, Jindřichova Hradce, Jihlavy a největší část v dresu Třebíče. David také 2x nastoupil k zápasům Extraligy v dresu Komety Brno.

V sobotu měl také lví podíl na vítězství Horácké Slavie 4:1. Sice mu opět chyběl v útoku parťák Roman Erat, který ještě není fit, ale sám to zvládl na jedničku. První branku dal už v sedmé minutě Petr Mrázek.

Ve druhé třetině se trefil dvakrát právě oslavenec Dolňa, a zvláště první branka byla parádní střelou do šibenice. Ve třetí třetině pokazil nulu Jekelovi benátský Hrabík, ale po pár minutách pečetil stav Richard Kristl. Ten se touto brankou dostal na třetí místo tabulky střelců celé WSM ligy a chybí mu jeden zásah na vedoucí duo Kloz, Nouza. Ke konci zápasu následovaly šarvátky a po odpískání konce si ještě vyřídil účty Malec s Havlínem. Na body zvítězil domácí borec, trest dostaly oba stejný. Trochu úsměvné, když dostane po skončení zápasu hráč trest 5 min. + osobní do konce zápasu. I zde je vidět, že úřední šiml se mísí i do sportu.

Již dnes hrají hráči Horácké Slavie v Havířově a ve středu hostí na svém ledě Kladno. Havíři v sobotu podlehli v Jihlavě, tedy budou chtít bodovat a Horáky bohužel umí. Letos je třikrát porazili. Rytíři jsou třetí v tabulce a v sobotu vyhráli v nastavení na pražské Slavii. Horáci se perou o šestou příčku zaručující přímo play-off. Podaří se jim udržet toto výborné umístění?

Jan Zeman