Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Po dvou vítězstvích opět propadák!
Po dvou vítězstvích opět propadák! PDF Tisk Email
Úterý, 15 Listopad 2016 10:23

Hráči Horácké Slavie stále tápou ve svých výsledcích. Po dvou výhrách na ledech slabých soupeřů tentokrát darovali body Kadani. Trhači odjeli s vítězstvím 1:4. Třebíčští šli do vedení po krásné brance Dolníčka. Poté už ovšem mizérie, mizérie!

Po kolikáté už dojde ze strany soupeře k rychlému srovnání skóre. Domácí hokejisté nedokážou držet vedení, natož náskok zvýšit. Ani poměr střel včera nevyzněl pro domácí. Před sezónou i během ní tvrdili trenéři, že budou hrát atraktivní hokej. No nevím, jestli fanoušci nějaký atraktivní hokej letos viděli! V pondělí přišlo skoro tisíc věrných, ale opět katastrofa! Chyby, po kterých padají góly, dělají zkušení hráči, kteří mají být lídry.

Obránci i útočníci hrají jako bez zájmu. Martin Lojek už v posledních zápasech nenastoupil. Ale hráč, který hrál i pár zápasů NHL, má skoro dva metry a přes sto kilo, nedokáže hrát pořádně do těla, o jeho rychlosti ani nemluvě. Při zápasech působil jako bez šťávy. Samozřejmě je zde i psychika, že se nedaří. Ale po dvou vítězných zápasech prohrát s týmem, který ještě v sobotu byl poslední v tabulce a zvítězil jen záhadou na ledě Frýdku, jinak dostává i osm, devět branek?

Trenér si vybral další posily, ze Žďáru Malce, z Kadaně Blahu. Blaha má statistiky z Kadaně 7 zápasů -5 bodů, v Třebíči 3 zápasy -2 body! Trenér Sobotka si vybral asistenta - hráče a nyní říká, že neví co dál? V mnoha týmech se to řeší výměnou trenéra. V Třebíči jsou zatím nedotknutelní! I Prostějov po debaklu v Budějovicích, ale na pátém místě tabulky, řešil propadák výměnou. Že není za koho? Samozřejmě budou řeči o tom, že nejsou peníze. Stará písnička, která se již nedá poslouchat. Polovina kádru hraje na hostování, tedy za minimální náklady. Jedno utkání dokáže přinést do kasy mezi 50 – 200 tis. Pět zápasů do měsíce je cca. 350 tisíc, k tomu sponzoři, štědrý příspěvek od Města Třebíč atd. Hrají snad kluby jako Kadaň, Benátky, Litoměřice s jinými rozpočty, jako Třebíč?

Fanoušci už toho mají tak akorát. Nebo je vedení jedno, kolik jich chodí? Pokud by byly výsledky, byly by i lepší příjmy. To je úměra. Ale asi to může být i pěkný byznys pro managment, jako v Mostě, kde chodí v průměru 200 diváků. Tak bude příští rok derby s Budějovickými Žihadly? Zatím tomu vše nasvědčuje!

 

Jan Zeman

 

Aktualizováno Úterý, 15 Listopad 2016 18:19