Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia konečně porazila Most!
Horácká Slavia konečně porazila Most! PDF Tisk Email
Pondělí, 14 Listopad 2016 10:31

Čtyřikrát za sebou, včetně loňského play-out, prohráli hráči Horácké Slavie s celkem Mostu. Teprve na pátý pokus se podařilo zvítězit, byť v prodloužení. Třebíčští hokejisté přivezli dva body za výhru 1:2. Strůjcem vítězství byl opět Pavel Jekel v brance Třebíče. Do sestavy Horáků nakoukl i šestnáctiletý talent a syn ředitele Komety Libor Zábranský junior. Naopak chyběl Adam Raška, kterého si Kometa stáhla do prvního týmu. První třetina se hrála jen z poloviny času v plném počtu. Přílišné vyloučení bralo hráčům tempo i síly. Bohužel pro hosty opět jedno zbytečné vyloučení rozhodlo o inkasované brance.

V polovině sedmé minuty byli hostující hráči potrestáni vyloučením za příliš mnoho hráčů na ledě. Netřeba připomínat, že se to děje skoro v každém utkání! Nezodpovědnost trenérského týmu! Třebíčští přesilovku sice přečkali, ale vyloučený Milfajt prakticky nestačil najet do pásma, když Rod tečoval nahození Divíška do branky Třebíče. Domácí měli v první části ještě jednu šanci, když ovšem špatně zakončili přečíslení tři na jednoho. Ze strany Třebíče to byla slabota.

Druhá část ale začala perfektně! Hned v první minutě se Kristl v tísni prosadil a vyrovnal na 1:1. Ve druhé části hráli naopak hosté první housle, ale bez další branky. Ve třetí části už byly síly vyrovnané. Největší šanci provařil Mrázek, který minul prázdnou branku! V prodloužení dobře podpořil útok Ján Niko a nadvakrát propasíroval puk za záda domácího brankáře Hübla. Třebíč po sedmi zápasech, které se nastavovaly, vyhrála v prodloužení.

V pondělí ji čeká soused Mostu. Do Třebíče přijede Kadaň. Pikantní souboj druhého nejhoršího celku na domácích kluzištích proti nejhoršímu celku na ledech soupeřů! Podaří se doma bodovat?

 

Jan Zeman

 

Aktualizováno Pondělí, 14 Listopad 2016 12:11