Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Místo šesti bodů pouze dva!
Místo šesti bodů pouze dva! PDF Tisk Email
Pondělí, 03 Říjen 2016 12:03

Dvojutkání na domácím ledě s předposledními Litoměřicemi a posledním Mostem ukázalo na nevyzrálost mužstva Horácké Slavie. Tým, který postupně porazí Kladno, Slavii, Motor, neporazí dva nejhorší celky soutěže a ještě na domácím ledě!

Ve středu prohráli Horáci 0:1 v prodloužení. V sobotu stejným způsobem 2:3. V obou utkáních nastoupili domácí hráči s pocitem jasného vítězství, které přijde samo. Jenže zatím se žádný soupeř sám neporazil, vždy musí protivník něco předvést. A v obou utkáních toho bylo málo. Nedůraz, zbytečná oslabení, prohry v prodloužení, tedy ve hře 3 na 3. Trenér Sobotka byl po sobotním utkání rozezlen, neboť opět hráči neplní pokyny ze střídačky. Nelze se tedy divit, pokud sáhne výrazně k obměně kádru.

Dnes nastoupí v Kadani, která se propadla na předposlední místo. Dočkají se třebíčští fandové vítězství za tři body? Zatím se to v této sezóně nepodařilo. Tým potřebuje impuls, aby se po třech prohrách probral. Pomůže slíbená spolupráce s Kometou? V posledních zápasech kromě juniorů tým o zkušenější hráče neposílili. Opět se ukáže, zda je Třebíč mužstvem, který do Komety dává, nebo může počítat i s podporou opačně? Ve středu přijede nováček z Frýdku-Místku, který se zatím činí velmi dobře a má stejný bodový zisk jako Horácká Slavia. A na venkovních stadiónech je čtvrtý v úspěšnosti. Tedy pozor na ně!

Jan Zeman