Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třetí zápas bez bodů, play off se vzdaluje
Třetí zápas bez bodů, play off se vzdaluje PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Leden 2016 09:44

Poslední tři zápasy bez bodu, to je bilance Horácké Slavie. Nejprve v pondělí ztratila zápas před domácím publikem s Prostějovem, když si brankář Vejmelka minutu a půl před koncem srazil puk do vlastní sítě. Horácká Slavia nepodala nijak oslnivý výkon a přesně v něm pokračovala i na ledě pražské Slavie. Po první třetině 0:4 a Horáci byli na ručník. Jenže ten se hází do ringu. Na ledě si to musí hráči takříkajíc „vyžrat“ do konce. Pod takovou dekou po první třetině se těžko hraje. Zvláště, když vám chybí klíčový hráči. Nejen extraligisté Pekr, Mrázek a další, ale i Erat, Polodna, Čejka. V sestavě se opět objevil Luka Petelin a Charles Baldwin, v brance dostal přednost Falter z Komety. A je otázkou, jestli se mu bude chtít do Třebíče opět.

V první třetině to byla hra na jednu branku, jejímž výsledkem byl stav 4:0 pro domácí Slavii. Netřeba rozebírat, prostě katastrofa. Nutno ale poznamenat, že od druhé třetiny sice domácí zvolnili tempo, ale hosté hru vyrovnali a mnohdy domácí Slavii přehrávali. Výsledkem byli dvě branky ve druhé třetině z holí Podlipnika a Wasserbauera. Bohužel na další korekci už nebylo štěstí a tak Horáci prohráli třetí zápas za sebou.

Před nimi je teď dvojzápas před domácím publikem. V sobotu hostí Kadaň a ve středu favorita soutěže z Budějovic. Oba zápasy budou velmi těžké a každý bod bude úspěch. Na předkolo Třebíčským chybí pouze čtyři body, což se dá dostihnout. Přímý postup do play-off je však jen v oblasti teorie, propast dvanácti bodů právě na Kadaň je odsuzuje do boje o předkolo. Navíc se chytají Benátky a na Horáckou Slavii ztrácí už jen šest bodů! Tedy varování pro domácí hráče, aby se vypjali k lepším výkonům.

Jan Zeman