Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu V Benátkách prohra, dnes na Jestřáby!
V Benátkách prohra, dnes na Jestřáby! PDF Tisk Email
Pondělí, 25 Leden 2016 13:35

Sobotní utkání v Benátkách nad Jizerou přineslo Horácké Slavii další prohru. Po nadějném výkonu proti Kladnu možná fanoušci čekali tři body, ale skutečnost byla jiná. Prohra 1:4 a výkon nehodný boje o play-off.

V domácím zápase jsme kladně hodnotili disciplinovanost mužstva. V Benátkách začali Horáci nejprve oslabením 2+2 minuty, a ještě před vypršením prvního trestu přišlo další vyloučení hostujícího hráče. Naštěstí jsou na tom Benátky s proměňováním dvojnásobných přesilovek jako hráči z Vysočiny. Hosté se ubránili, ale stálo je to mnoho sil. V první třetině se tak prakticky nedostali k vážnému ohrožení branky, stejně jako jalový domácí tým.

První branka padla až ve druhé třetině do sítě Vejmelky. V osmé minutě tečoval střelu Špačka Dlouhý a domácí vedli 1:0. Ne však dlouho. Za čtyři minuty prostřelil Schwarze Roman Erat. Hosté po obdržené brance ožili, vyrovnali, ale hned další vyloučení tlak zastavilo. A domácí přesilovku využili, když Jiří Černoch zúročil pěknou přihrávku před Vejmelku, 2:1 pro domácí. Hosté byli opěr psychicky dole a domácí to využili. Krásnou akci zakončil zkušený Jan Víšek a bylo ještě před koncem druhé části 3:1.

Třetí třetinu začali Třebíčští přesilovkou a hráli ji prakticky třikrát až do 46. minuty. O jejich průběhu netřeba referovat. V padesáté minutě měli ještě jednu příležitost, ale přesilovky byly spíše nevýhodou. Naopak domácí dostali šanci při vyloučení Polodny v 55. minutě a podruhé ji využili nejlepším hráčem zápasu Paločkem.

Prohra je bohužel realitou, stejně jako mdlý výkon. Dnes od 17:30 hostí Třebíč Jestřáby z Prostějova. Bodovat je nutnost, nebo se bude play-off pomalu ztrácet.

Jan Zeman