Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Výhra proti Ústí i protest fanoušků
Výhra proti Ústí i protest fanoušků PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Leden 2016 13:24

Sobotní zápas Horácké Slavie proti celku Ústí nad Labem přinesl celkem pohledný hokej. Domácí po sérii neúspěchu a katastrofálním výkonu doma proti Havířovu konečně zabrali. Odměnou byla výhra 3:1 a tři body.

Dlouho se hrálo bez branek, brankáři se ale nenudili. Na obou stranách, jak domácí Vejmelka tak hostující Soukup, museli několikrát předvést své umění.  První branka padla až ve druhé třetině, když ve čtvrté minutě nechytatelně vypálil obránce Čejka a protrhl i síť! Hosté za tři minuty vyrovnali zkušeným Daleckým. O dvě minuty poté bylo opět veseleji. Ve skrumáži před Soukupem měl nejlepší orientaci Jan Wasserbauer a domácí vedli 2:1. Ve třetí třetině výhru pečetil Milan Přibyl.

Celkově zajímavé utkání se ovšem hrálo za blbé atmosféry i nálady. Domácí fanoušci na protest proti výkonům a žádným řešením od vedení klubu během utkání rozpustili kotel a do konce utkání nefandili. Vadí jim, že mužstvo hraje žalostně, ale trenéři mají stále důvěru. Také nejsou spokojeni s tím, že domácí odchovanci musí hrát v jiných mužstvech a do mužstva se berou hráči, kteří by jinde příliš neuspěli. Poslední kapkou byla výměna nejproduktivnějšího beka Bilčíka za Podlipnika, který letos nikde nehrál! Samozřejmě je to věc vedení klubu, na druhou stranu fanoušek je ten, pro koho se hraje. A pokud letos z devatenácti zápasů na domácím ledě prohraje mužstvo 12, není se co fanouškům divit.

Ve středu bude mít možnost mužstvo opět ukázat, že se chce o play-off poprat. Přijede Šumperk a začíná poslední kolo základní části. A pozor, Šumperk, i když je předposlední, nastřílel na ledech soupeřů více branek, než Třebíč na svém!

Jan Zeman