Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Hráli o šest bodů, ztratili sedm!
Hráli o šest bodů, ztratili sedm! PDF Tisk Email
Pátek, 08 Leden 2016 08:02

Výkony Horácké Slavie bohužel budí stále více rozpaků, než radosti z úspěchu. Po domácím debaklu jeli na led bodově stejně postavených Litoměřic. Při těchto utkáních se říká, že pokud jsou celky vedle sebe, hraje se v podstatě o šest bodů. Jak tedy mohli Horáci ztratit sedm? Bohužel, špatné výkony na ledě se přenesly i do managementu. Po minulém zápase trenér Novák řešil nekvalitu některých hráčů. Nyní chybu managementu – tedy pravděpodobně sekretáře klubu, což je paradoxně Radek Novák! Do utkání s Mostem, kde vydřeli hráči výhru za tři body, postavili trenéři čtyři hráče starší 22 let, kteří jsou na střídavý start. Pravidla ovšem dovolují pouze tři hráče starší 22 let. Tedy utkání bylo kontumováno ve prospěch Mostu! Třebíč přišla, ještě než nastoupila na led, o tři body. Generál Karel Čapek to pouze suše komentoval, že se stala lidská chyba. Bohužel v nejnevhodnější okamžik.

Včera mužstvo dotáhlo utkání v Litoměřicích do prodloužení, kde opět inkasovalo a prohrálo 4:3. Z posledních deseti zápasů získali Hráči Horácké Slavie pouhých pět bodů! Situace je více než vážná! Sice včera opět nastoupili nový hráči, ale podle veřejných statistik letos nehrající vyšší soutěž. Obránci Matič Podlipnik a David Nesvadba mohou být přínosem, ale jen v mužstvu průměrném. Podlipnik má ve statistikách poslední zápasy za Jihlavskou Duklu v loňském roce, Nesvadba je hráčem Olomoucké juniorky.

Před sebou mají Horáci dva zápasy na domácím ledě. V sobotu ukončí třetí kolo proti Ústí nad Labem a ve středu třináctého přivítají Šumperk. Cíl je jasný, šest bodů! Další ztráta přibližuje celek k boji o záchranu. Diváci si poslední dobou zvykli na jiné souboje.

Jan Zeman