Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Debakl doma s Havířovem naštval fanoušky
Debakl doma s Havířovem naštval fanoušky PDF Tisk Email
Úterý, 05 Leden 2016 17:32

Před Silvestrem hráči Horácké Slavie bodovali v Jihlavě. Ve velkém derby WSM ligy prohráli v prodloužení 2:3. Nutno dodat, že Jihlava má nyní malou krizi, včera prohrála v prodloužení i v Mostě. Zato Třebíčští borci včera ukázali antireklamu na hokej. Jejich výkon byl žalostný a někteří fanoušci po zápase prohlásili, že zase dlouho na hokej nepůjdou. Již tak jedna z nejmenších návštěv letošní sezóny (840 diváků) dostane zřejmě další mínus. Hráči Havířova ukázali, jak se hraje o play-off a zaslouženě v Třebíči vyhráli 1:4.

Tentokrát k výkonu mužstva nepřidal ani brankář Vejmelka, který už ve třetí minutě utkání propustil propagační střelu od modré čáry. V deváté minutě byl vyloučen za zdržování hry a ke konci třetiny zase ideálně namazal hostujícímu útočníkovi, ale chybu poté napravil.

Hosté nemuseli být smutní. Domácí nebyli nebezpeční ani náhodou. Už poměr střel 21:47 ukazuje, kdo hrál první housle. Ve třetí třetině přidali hosté tři trefy oproti jedné domácí, kterou zařídil Šik za stavu 0:3. Hosté dokonce dvakrát vstřelili branku v oslabení. Pokaždé ujel Daniel Štumpf a nedal Vejmelkovi šanci.

Trenér domácích logicky po zápase řekl, že nemůže nikoho pochválit, což nemusel ani ventilovat, to viděli všichni přítomní diváci. Navíc prohlásil docela zajímavou větu, že je za prohrou i nekvalita některých hráčů. Které myslel, nevíme. Nicméně trenéři si hráče vybírají a měli by vědět, koho v týmu mají.

Do konce základní části moc neschází. Dva zápasy třetího kola a poté poslední odvety. Třebíč je desátá a má stejně bodů jako jedenácté Litoměřice, mužstvo, kam ve středu Horáci zajíždí k dalšímu zápasu. Hraje se tedy o šest bodů! Uvidíme, zda se hráči vzchopí a jestli pomůže i některý z extraligových partnerů hostováním některého ze zkušených hráčů.

Jan Zeman