Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Další prohra Horácké Slavie na domácím ledě
Další prohra Horácké Slavie na domácím ledě PDF Tisk Email
Pátek, 11 Prosinec 2015 06:53

Další prohra Horácké Slavie na domácím ledě

Někdy je lepší o některých věcech nepsat. Pokud se to týká nepěkných jevů ve společnosti, jde to ovlivnit. Pokud referujete o sportovních výsledcích, nikoli. Horácká Slavia už opět prohrála na domácím ledě. Tentokrát s pražskou Slávií. Ta před utkáním, kvůli neodpovídajícím výsledkům, měnila trenéra. Přesto domácí hráči podruhé za sebou nevstřelili více než jednu branku.

O tu se postaral v přesilovce Matěj Pekr. Touto brankou se Matěj dostal do čela produktivity třebíčského celku s 23 body. Prohra 1:2 také znamená pád na osmou příčku tabulky WSM ligy. Diváci se nenudí, utkání bývají dramatická, leč obvykle se špatnou koncovkou pro domácí. Hosté využili dvě přesilovky, domácí jednu, bohužel opět nevyužili minutu a půl přesilovky pět na tři. Celková produktivita na domácím ledě, jen 36 branek, je tragická. Méně branek na svém ledě nikdo nedal. I poslední v této tabulce, Šumperk, dal o osm branek více! Je třeba s tím něco dělat. Dát mužstvu impuls v podobě hostování střelce, nebo během vánoční přestávky změnit styl mužstva.

V sobotu zajíždí mužstvo do Kadaně, poté je deset dní pauza a 22.12. opět zajíždějí Horáci na led Českých Budějovic. Teprve až v pondělí 28.12. hostí doma Most. A ve středu 30.12. je na pořadu dne derby v Jihlavě. Tedy pořádná výzva ukázat, že se daří na ledě soupeřů!

Jan Zeman