Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Každá série jednou končí
Každá série jednou končí PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 15:35

Hráči Horácké Slavie Třebíč ukončili sérii šesti vítězných utkání na ledě soupeřů. Ve středečním zápase v Ústí nad Labem dostali výprask 5:0. Teprve podruhé v sezóně odjížděli z venku bez vstřeleného gólu. Naposled nedali branku v sedmém kole v Kadani, kde prohráli 0:1. Domácí hráči ve žlutomodrém dresu ukázali, jak se hraje doma. Doufejme, že se hosté z Vysočiny dobře dívali, protože hra na vlastním stadionu jim dělá starosti.

V první třetině nepustili domácí Horáky prakticky do jakékoli šance. Ve čtvrté minutě překonal Vejmelku Pohl, 1:0. Po sérii dvou vyloučení za sebou proměnil přesilovku Kuchler, 2:0. Pokud chtěli hosté ve druhé třetině hrát jinak, nepovedlo se.

Už po první minutě bylo 3:0, když Petr Tenkrát najel do pásma, přenechal Klozovi a ten se ranou pod lapačku nemýlil. Pro změnu následovalo další vyloučení hostů, tedy dostat se zpět do hry bylo skoro nemožné. V přesilovce hostů za špatné střídání domácí lavičky měl největší šanci Roubík, tedy domácí hráč. A aby toho nebylo málo, při signalizovaném vyloučení hostů právě Roubík překonal Vejmelku počtvrté. Brankář hostů má jen jedny nervy a proto přenechal místo Filipovi Šindelářovi. Tento zkušený brankář přišel do týmu před zápasem ze Šumperku a asi nečekal tak brzkou premiéru. Třebíčští na konci druhé části přeci jenom měli náznaky šancí, ale opět inkasovali, když zhruba minutu a půl před koncem třetiny doklepl vyraženou střelu za záda Šindeláře Andres.

Ve třetí třetině si domácí stav pohlídali i přes tři vyloučení. Horáci nebezpeční nebyli ani náhodou. Také trenér Mička po zápase pouze jednou větou zhodnotil jejich výkon jako naprostou blamáž, kdy si opravdu nezasloužili ani vstřelit branku!

V dalším utkání zajíždí Třebíč do Šumperku. Zde může ukázat, že tento výpadek, byla opravdu náhoda.

Jan Zeman