Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Letní osvěžení s Kometou
Letní osvěžení s Kometou PDF Tisk Email
Středa, 29 Červenec 2015 09:30

Ve čtvrtek 30. července se chystá první přátelské utkání hokejistů Horácké Slavie. Soupeřem bude extraligová Kometa Brno. Pro třebíčské zajímavá nejen odchovanci Slavie Burianem, Dočekalem, Vondráčkem a matadorem Leošem Čermákem. Na trenérské lavici vedle Aloise Hadamczika bude stát i Kamil Pokorný. Ten bude asistentem bývalému reprezentačnímu trenérovi a zároveň i pozorovatel hráčů Komety, kteří budou hrát na střídavý start v dresu Třebíče.

V dresu Komety bude hrát pravděpodobně i nová posila Tomáš Kaberle. Jinak v Brně stále působí třebíčským fanouškům známá početná squadra. Všichni tři brankáři: Čiliak, Falter, Zelenka. Dále obránci Dujsík, Dlapa, útočníci Káňa, Němec, Raška, Ostřížek, Zohorna. V Třebíči podepsali a budou hrát komeťáci Bilčík, Wasserbauer, Pokorný, Kusko a jiní mladíci.

Další soupiska je zatím záhadou. Do branky se zřejmě postaví Karel Vejmelka, brankář, kterého letos draftoval Nashville Predators. V útoku se představí zatím největší jméno z posil, Petr Polodna. Nebude ovšem Lukáš Havel, který začal podnikat a hrát bude za Moravské Budějovice, neboť zde není takový nárok na přípravu a trénink. Stejně jako nebude v kádru Jakub Čuřík, který odešel na hostování do Prostějova. Je v něm ale zatím i jeden hráč ze zámoří a to Dakota Klecha, stejně jako talentovaní mladíci z mužstev z nižších lig. Hrát pravděpodobně nebude ani Roman Erat, který doléčuje zraněné koleno.

I tak se čeká velká návštěva a policie dělá velké manévry! Uzavřena bude ulice Kateřiny z Valdštejna, tedy od Bráfovy ulice se autem na parkoviště nedostanete. Stejně jako zde bude umožněn vstup pro pěší fanoušky hostů! Budou také důkladné kontroly u vstupu, takže přijďte dříve, aby vás mohli pořadatelé s dostatečným předstihem prošacovat! Utkání začíná tradičně v 17:30.

Jan Zeman