Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíč zná sportovce za rok 2014
Třebíč zná sportovce za rok 2014 PDF Tisk Email
Úterý, 17 Březen 2015 00:00

V pátek 13. března byli ve foyer divadla Pasáž vyhlášeni nejlepší sportovci Třebíče za rok 2014. Ocenění vítězům předával starosta města Pavel Janata společně s radní a zároveň několikanásobnou vítězkou ankety Naděždou Dobešovou a předsedou komise pro volnočasové aktivity Janem Burdou. Vyhlášením přítomné provázel místostarosta Milan Zeibert.

Na úvod večera si Milan Zeibert připravil pro přítomné překvapení. „Poprosím Jardu Bohutínského, správce stadionu a dlouholetého startéra, aby předal startovní pistoli panu Vybíralovi. Dále poprosím paní Filippiovou a pana Nechvátla, aby nám změřili, jak dlouho bude předávání trvat,“ odkryl své překvapení Milan Zeibert. „Připravte se, pozor a start,“ odstartoval slavnostní předávání Ladislav Vybíral, nestor třebíčské atletiky, který byl během večera uveden do Síně slávy.

Celkem bylo během programu oceněno 44 jednotlivců a 15 družstev. Nejprve to byli sportovci či družstva, kteří se umístili se na medailových pozicích na mistrovstvích České republiky, Evropy nebo světa. V druhé části vybírala sportovce komise pro volnočasové aktivity a zároveň byli vyhlášeni vítězové čtenářské ankety.

Současně také radnice ocenila u příležitosti životních jubileí dlouholeté pracovníky v tělovýchově Ivu Filippiovou, Jana Nechvátala a Rudolfa Novotného.

Irini Martakidisová