Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Vstup do play-off se povedl
Vstup do play-off se povedl PDF Tisk Email
Pátek, 20 Únor 2015 17:43

Hokejisté Horácké Slavie mají za sebou úspěšný vstup do play-off. Havířovské hokejisté nejprve ve středu vyprovodili výpraskem 8:2, včera už bylo utkání vyrovnanější. Domácí přehráli hosty 4:2. V obou utkáních zazářil Roman Erat. Tento zkušený hráč byl určitě mužem prvního zápasu, když nasázel čtyři branky. Včera dal jednu branku a druhou připravil pro Lukáše Havla. Obě důležité branky.

Horáci před play-off posílili zadní řady, přišel Holík, Charousek zatím nenastoupil, hrají zkušení, Zdráhal, Bilčík, Malena. Spolu se zkušeným Horčičkou v bráně tedy slušná obranná síla. Na tu Havířovští v obou zápasech doplatili. Nebyli schopni hlavně ve druhém zápase dokončit zdařilé akce. A znovuzrozená první řada - Havel, Dolníček, Erat - dokonale zatápěla obraně Slezanů. Jsou odehrány první zápasy, kdy je potřeba pro postup do semifinále uhrát čtyři vítězství. Další zápasy se hrají 22. A 23. Února na ledě Havířova.

Pokud Horáci uspějí, mohou se připravovat na jednoho z favoritů. I když Chomutov včera zaváhal a podlehl Ústí 5:7 a stav série je 1:1. Jihlava již 2x zdolala Jágrovo Kladno, Motor hraje vyrovnaně s Benátkami, které je v prvním utkání zaskočily. Uvidíme, co udělá s výsledky další kolo. Věřme, že si Horáci povedou statečně a zdolají Havířov již ve čtyřech zápasech! Jan Zeman