Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Debakl s favoritem na domácím ledě!
Debakl s favoritem na domácím ledě! PDF Tisk Email
Pondělí, 19 Leden 2015 16:58

Horácká Slavia doplatila na velkou marodku i méně hráčů na střídavý start z extraligy. V sobotním utkání nestačili hráči Třebíče na Piráty z Chomutova a prohráli 3:7. Domácí podruhé inkasovali sedm branek. Celkové skóre s celkem Chomutova je letos 6:20. Netřeba lámat hůl. Celek ze severu Čech je jinde jak hráčsky, tak i finančně. Může si dovolit hráče, po kterých by prahly kluby z extraligy. Ani přes to všechno, nekraluje tabulce stejně jako např. loni Boleslav.

V dresu domácích Hvězd se objevili mladí hráči z juniorky Komety, Pokorný a Kusko a oba zařídili první branku domácích, kdy druhý jmenovaný zakončoval. Další dvě branky přidali Erat a Bilčík.

Trenéři samozřejmě nemohli být spokojeni. Jak brankář Falter, který byl ve druhé třetině po čtvrté brance vystřídán, tak ostatní nepředvedli výkon hodný soupeře. Místo vybičování k výkonu spíše statika a odevzdanost.

Uvidíme, jak se to projeví do dalšího derby ve středu. Horácká Slavia zajíždí na led Havlíčkova Brodu. Musíme psát pouze Brodu, protože klub minulý týden vyškrtl z názvu Rebel. Brodským to možná pomohlo a v sobotu si odvezli bod po dobrém výkonu v Jihlavě a prohře až v nastaveném čase. Věřme, že se Horáci oklepou z debaklu a přivezou další body. V tabulce jsou již opět čtvrtí, za vedoucím Chomutovem, Motorem a Kladnem.

Jan Zeman