Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Po sérii domácích zápasů dnes do Mostu
Po sérii domácích zápasů dnes do Mostu PDF Tisk Email
Středa, 12 Listopad 2014 11:14

Po třech zápasech na domácím ledě odjedou dnes Horáci na zápas do Mostu. V pondělí sehráli hráči Třebíče zápas proti Kadani a doslova utrpěli vítězství. Výsledek 2:1 byl znám už ve druhé minutě druhé třetiny.

Na začátku se povedl vstup do zápasu, když chybami hráčů Kadaně hráli Horáci přesilovku 5:3 a Erat ji ve třetí minutě zkušeně využil. Ve čtrnácté minutě si najel z levé strany Jakub Čuřík a z velmi ostrého úhlu procedil puk okolo levého ramene Hanuljaka za jeho záda. V první třetině byli Horáci lepším týmem, ale s postupem času byla znát na jejich nohou únava ze sobotního souboje s Rytíři Kladno.

Ve druhé minutě druhé části, snížili hostující hráči na 2:1, ale to bylo z jejich snahy vše. Druhou třetinu nezvládli takticky a čtyřmi oslabeními si vzali šanci na vyrovnání. Nutno konstatovat, že se oslabení ubránili bez větších potíží.

Ve třetí třetině se karta obrátila. Na trestnou chodili hráči Třebíče a Kadaňští zle trápili domácí hokejisty. Už v 51. Minutě si musel vzít trenér Mička oddechový čas! Největší šance naštěstí skončili na Falterovi a tři minuty si tlak pokazili hosté vyloučením za sevření puku! Ani závěrečná několikasekundová power-play už nic nezměnila.

Trenér Mička po zápase mohl hráčům jen poděkovat, že tři body ubránili byť s vypětím všech sil. A že jich nebylo na rozdávání, bylo vidět už na konci první třetiny. O poměru sil hovoří i počet střel, 17:33! Dnešní zápas v Mostě bude určitě podobný. Těžký zápas v pondělí ještě v nohách, dlouhá cesta a nepříjemný soupeř se zkušenými hráči. Most poslední dva zápasy vyhrál. Porazil Litoměřice a vyhrál v Prostějově. Věřme, že potřetí neuspěje.

Jan Zeman

 

Aktualizováno Středa, 12 Listopad 2014 11:42