Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horáci stále drží první příčku!
Horáci stále drží první příčku! PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Říjen 2014 09:38

Pokud dnes hráči Horácké Slavie porazí celek Ústí nad Labem, bude to pro ně celek neskutečný výkon. Po první čtvrtině by senzačně drželi vedoucí pozici v tabulce I. ligy. Za Třebíčí je zatím o bod Motor a o dva body Piráti.

V sobotním zápase na ledě Benátek na domácí hráče hokejisté z Vysočiny nestačili. Prohráli 1:2. Hosté v první třetině vstřelili Pekrem první branku. Ve druhé třetině ovšem nastolili svůj typický režim, hru v oslabení. Od poloviny čtvrté minuty hráli skoro permanentně v oslabení, a to i 5:3. V třicáté minutě přesně když končil trest Pekrovi za mnoho hráčů na ledě domácí vyrovnali Plutnarem. O sedm minut později využil dezorientace Třebíčského gólmana Dusíka Parik Maďar a vstřelil netušíce vzhledem k času, vítězný gól. Třetí třetina se nesla skoro neustále v dobívání Benátské branky. Bohužel marně. Nepomohli ani třebíčští diváci, kteří půl minuty před koncem při power play vhodili petardy a dýmovnici do sektoru. Tlak byl přerušen a domácí se zformovali na závěrečný tlak Horáků.

 

Někdy se opravdoví fandové diví, ale je to tak. Chování některých notně alkoholem posilněných fanoušků je na pováženou. Možná zapíjeli hokejový výbuch ve volbách, kdy se o prsa dostal do zastupitelstva pouze Martin Bambus Svoboda. Dnes mají hokejisté před sebou důležité utkání s Ústím, ve středu začíná druhé kolo, kdy opět na svém ledě přivítají Třebíčští mužstvo Havířova.

Jan Zeman

 

Aktualizováno Pondělí, 13 Říjen 2014 14:11