Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu V Kadani druhá prohra
V Kadani druhá prohra PDF Tisk Email
Pondělí, 06 Říjen 2014 07:49

Horácká Slavia letos podruhé prohrála po třech třetinách. Prohra 1:2 v Kadani je i výsledkem zásahu do kádru. Špatné výsledky Zlína a Komety nutí jejich majitele ke změnám, které odnáší Třebíč. Mužstvo prakticky od začátku hrálo v nezměněné sestavě, která je nyní násilně měněna. Už v minulém utkání nastoupil Horčička místo Štůraly, který se vrátil do Zlína. Mimochodem, ihned vychytal střelce Sparty a pomohl k výhře 1:0. V sobotu nastoupil v brance starý známý Marek Čiliak. Ani on prohře nezabránil. Především citlivý zásah je do sestavy v poli. Chybí kapitán Dolníček, do Brna se vrátili Holec, Burian, Dočekal i Roman Erat. Roman v sobotu nastoupil, ale ostatní nahradili navrátilec Tomáš Vondráček a mladý Raška. Bohužel se tím pádem mužstvo musí znovu sehrávat, přesilovkou řady jsou nabourány atd.

To se projevilo i v Kadani, kde rozhodně mužstvo z Vysočiny nebylo slabší, ale v rozhodujících momentech chyběla souhra, finální přihrávka. Chyběli hráči, kteří nasbírali 25 kanadských bodů, pokud spočítáme body ostatních útočníků, je to 36. Čtyři hráči udělali 40% bodů co zbytek útočníků. A to je citelná ztráta, která se bude těžko nahrazovat látáním sestavy.

Ale je třeba bojovat dále. Ve středu přijíždí další severočeský soupeř z Mostu. Je třetí od konce a v sobotu inkasoval na svém stadiónu 12 branek od Dukly. První Třebíč by měla ukázat, kdo je lepší! V sobotu zajíždí tým na led Benátek, které letos hrají jak na houpačce. Porazily Kladno, Chomutov i Šumperk, ale je schopen doma podlehnout Litoměřicím či Ústí. Mimochodem i Most je jedno ze tří mužstev, které Piráty porazilo! Tak Horáci pozor na ně, sobotní výsledek nic neřeší dopředu!

Jan Zeman