Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia vede bez ztráty bodu!
Horácká Slavia vede bez ztráty bodu! PDF Tisk Email
Pondělí, 15 Září 2014 09:10

Perfektní start do soutěže předvádí hráči Horácké Slavie Třebíč. V sobotním zápase na ledě v Prostějově opět uspěli za tři body. Výhra 4:2 v poměrně slušném střetnutí je cenná. A to i přes to, že Jestřábi jsou stále bez bodu. Za Třebíč se trefil 2x Vilém Burian, jednou Jakub Čuřík a Jakub Bartoň.

Ve vyrovnaném utkání, co se týče šancí a střel na branku (30:33) hrála roli zkušenost hostů z Vysočiny. Negativní je opět vysoké číslo v počtu vyloučených. Hráči Třebíče seděli na lavici vyloučených 6x a 2x inkasovali ve hře ve čtyřech. Stejně jako v minulých zápasech je hra v oslabení slabinou. Oproti tomu musíme připomenout, že i Horáci 2x přesilovku proměnili.

Dobré utkání zaznamenal Miroslav Holec, který 3x asistoval a v celé I. lize mu patří první příčka v kanadském bodování za sedm bodů (2+5). V brance byl oporou opět Tomáš Štůrala, který odchytal všechny tři první zápasy. Třebíč zatím předvádí velmi dobré výkony. Je atraktivní i pro diváky, v Prostějově přišlo 1320 diváků.

Nyní čeká Třebíčské borce těžká zkouška. Ve středu hostí Litoměřice a v Sobotu jedou na derby do Jihlavy. Dukla má také dobrý start do soutěže, když v sobotu padla právě v Litoměřicích, které vyhrály 3:0. V mužstvu Stadionu působí zkušení hráči Švagrovský, Kalla, Bílek, Míka a další. A příští středu jede mužstvo s Bílou hvězdou na led Chomutova! Věřme, že dobrý start Horáci potvrdí i v těchto těžkých zápasech.

Jan Zeman