Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Generálka na 1 s hvězdičkou
Generálka na 1 s hvězdičkou PDF Tisk Email
Pátek, 05 Září 2014 10:00

Hráči Horácké Slavie sehráli včera poslední přípravný zápas před sezónou. Soupeřem jim byl celek Havlíčkova Brodu. Rebelové, v jejichž týmu loni skončil současný trenér Horáků Mička, nemají zatím příliš povedenou bilanci. V regionálním poháru nezískali ani bod. Jejich forma se projevila i včera, kdy Třebíč jasně vyhrála 9:0! Celkové skóre Rebelů v Regionálním poháru je 4:25! Vítězem poháru se staly České Budějovice. Hráči Motoru včera podobně znemožnili hráče Dukly a porazili je 7:1. Třebíč skončila druhá, porazila v obou zápasech rivaly z Vysočiny a prohrála dvakrát s Jihočechy.

Dobrou zprávou pro fanoušky Horáků je jistě i příchod brankáře Štůraly na hostování ze Zlína. Tento zkušený brankář je fanouškům dobře známý, neboť zde chytal již v sezónách 2009-10 a 2010-11. Tomáš je loňským šampionem. Chytal jak v základní části, tak v play off. Mezitím byl jedničkou celku Salith Šumperk a několikrát vychytal celek Třebíče. Loni 2x, ale i jednou jej poslali hráči Slavie po 10 minutách na střídačku. Předloni dokonce v Třebíči vychytal nulu. To se mu podařilo tentokrát v dresu Slavie. Hráči hráli výborně, padlo jim tam vše, na co sáhli. Rebelové neproměnili ani přesilovku 5:3, ani další výhody, kterých měli více než domácí.

Pro hráče Slavie se jedná o kvalitní přípravu a věřme, že vše potvrdí i startem do ostrých bojů. V pondělí zajíždí Horáci do Havířova a ve středu 10.9. přivítají celek Motoru. V sobotu zajíždí na led ambiciózního nováčka do Prostějova. V dresu Horácké Slavie se objeví i staronové posily z Komety,  odchovanec Vilda Burian a Míra Holec. Fanoušci se mohou těšit i na výkon Romana Erata, dalšího navrátilce z řad odchovanců. Jediným mínusem je zranění Václava Čejky, který zatím nebude k dispozici stejně jako Tomáš Kaut, kterého zkouší Pardubice. Věřme, že hráči i realizační tým udělá vše pro spokojeného fanouška. Přijďte hráče povzbudit!

Jan Zeman