Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíč v prvních zápasech vyšla naprázdno
Třebíč v prvních zápasech vyšla naprázdno PDF Tisk Email
Středa, 12 Březen 2014 09:58

Hráči Horácké Slavie Třebíč v prvních dvou utkáních semifinále I. hokejové ligy prohráli v Mladé Boleslavi shodně 2:4. Obě utkání se vyznačovala bojovností na obou stranách. Utkání byla vyrovnaná jak výsledkově, tak i herně. Čtvrtý gól pokaždé domácí Bruslaři dali do prázdné branky, při neúspěšné power-play hostů.

Třebíč podala hlavně ve druhém utkání výborná výkon a brnkala domácím na nervy. To když v osmé minutě první třetiny vedli Horáci již 2:0. Rychlé branky dali Nahodil a Kaut. Domácí se probudili později, ale dvěma zásahy ještě v první třetině vyrovnali stav.

Ukázalo se, že důležité budou v této sérii přesilovky. Zatím co Třebíč proměnila jednu ve dvou zápasech, Boleslavští byli úspěšní třikrát! Pravda je, že i vyloučených měla Třebíč daleko více. To bude klíčové i do dalších zápasů, které se hrají na třebíčském ledě.

 

V pátek i sobotu se hrají další zápasy v tradiční čas, od 17:30. Trenér Pokorný určitě bude chtít sérii zdramatizovat a favorita potrápit, stejně jako v prvním kole je trápily Benátky. Uvidíme, jak si s favoritem soutěže poradí. Je pravda, že až takové oslnivé výsledky zatím Boleslav nepředvádí a je k překonání. Cestou je ale disciplinovanost hráčů a možná i trochu férovější rozhodování rozhodčích. Přijďte Horáky povzbudit!

 

Jan Zeman

Aktualizováno Neděle, 16 Březen 2014 23:09