Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu David Dolníček mistrem nájezdů
David Dolníček mistrem nájezdů PDF Tisk Email
Pondělí, 24 Únor 2014 16:51

První dva zápasy play-off I. hokejové ligy mezi Třebíčí a Havlíčkovým Brodem dopadly velmi dobře. Obě utkání získala v nájezdech Horácká Slavia Třebíč. V sobotu 3:2, v neděli 2:1. Do branky Třebíče se po pauze vrátil Martin Falter a byl strůjcem vítězství Horáků. Samozřejmě můžeme vyzdvihnout výkon celého mužstva, které perfektní obrannou hrou zasadilo Rebelům dva údery. Mužem zápasů byl ale David Dolníček, který se v obou případech stal jediným úspěšným exekutorem samostatných nájezdů.

Naopak Rebelové nedali ze šesti pokusů v obou zápasech ani jediný! Je za námi jen část série, ale určitě dvouzápasový náskok dodá Horákům větší klid na hokejky. To Rebelové, jako lepší mužstvo po základní části, musí začít více riskovat. Další zápasy se hrají ve středu a čtvrtek na třebíčském ledě.

Věříme, že hráči z Horácka udělají radost všem fanouškům a obě utkání dovedou do úspěšného konce. Malé derby Vysočiny je prozatím vítězstvím trenéra Pokorného nad trenérem Brodu a jeho bývalým svěřencem Richardem Cachnínem. Ještě dva zářezy na své paždě potřebují Horáci pro dosažení semifinále play-off. Věřme, že se to podaří!

Nakonec zamyšlení nad chováním ostrahy zimního stadionu v Brodě. Dle informací i nestranných fanoušků došlo v sobotu k potyčce fanoušků Třebíče s ostrahou. Není znám důvod zásahu. Podle některých zúčastněných vyvolalo potyčku „upozornění“ třebíčského fanouška jednomu ze security teamu, aby nepsal SMS, ale koukal na hokej! V neděli nebylo cca. 25 fanoušků Třebíče vůbec vpuštěno na zimní stadion.

Jan Zeman