Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíč poslední domácí zápas nezvládla
Třebíč poslední domácí zápas nezvládla PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Únor 2014 13:30

Bez mnoha hráčů, kteří „pomáhali“ Kometě Brno v přípravném zápase, odehráli Horáci zápas s Ústím. Třebíč tak utkání odehrála na tři útoky. Bohužel hráči nedovedli zápas do vítězného konce a prohráli 2:3. Branky vsítili Dolníček a Přibyl.

Domácí borci hráli o soupeře pro play-off. Na jedné straně to může být Havlíčkův Brod, na druhé straně Jihlava. Malé derby, nebo velké derby. Není jisté, jestli si to hráči uvědomují, nebo snad chtějí jít na Jihlavu a zopakovat si velmi napjaté zápasy? Pro klub je to samozřejmě lepší varianta, neboť na Jihlavu chodí v průměru o 1500 diváků více než na Brod. K tomu nutno poznamenat, že na play-off jich může přijít ještě více! Nicméně tak to na ledě vypadalo. Hráči nedali do zápasu vše. Trochu naznačil trenér Pokorný po zápase, když prohlásil, že hráče z Brna ani nechtěli. To by znamenalo, že podvědomě chtějí Jihlavu. A nebo kreje neochotu Komety pustit celou pětku a Tomáše Vondráčka do Třebíče.

Očekávat, že poslední kolo přinese překvapení, moc nelze. Horáci jedou do Boleslavi, kde se dá vyhrát, ale ne vyhrávat. Havířov, který ztrácí jeden bod, hostí doma Budějovice. Ty sice poslední kola vyhrávají, ale Havířov také. Motivace jít na relativně slabší mužstvo je velká. A Brod je určitě přijatelnější, než Jihlava. Uvidíme, jak ve středu poslední kolo dopadne a kam bude Horácká Slavia zajíždět. Jisté je jedno, nebude to daleko! Fanoušci již nyní mohou chystat výjezdy. Jen doufejme, že slušnější, než předposlední zápas v Jihlavě!

Jan Zeman