Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Bod z Litoměřic a dnes na Medvědy!
Bod z Litoměřic a dnes na Medvědy! PDF Tisk Email
Pondělí, 03 Únor 2014 10:45

Hokejisté pomalu finišují v základní části letošního ročníku I. hokejové ligy. V sobotu sehráli velmi vyrovnané utkání v Litoměřicích.  Až na nájezdy prohráli 1:2.Jediným střelcem hostů z Vysočiny byl Petr Mrázek. Prosadil se na konci druhé třetiny, kdy překonal prozatím bezchybného Krále v domácí brance. Třebíčský brankář Novotný kapituloval pouze ve 32. minutě, kdy propustil střelu Šulce od modré.

Ani prodloužení další branku nepřineslo, a tak rozhodovaly nájezdy. Zde se z Třebíčských prosadil hned na úvod Jakub Čuřík. Martin Čech nedal, ale opět byl úspěšný Petr Mrázek. Bohužel trenér Pokorný ve čtvrté sérii neposlal podruhé úspěšného exekutora,  jak to bývá zvykem. Marek Laš se ani nedostal k zakončení. Za to domácí Čermák, který jel úspěšně v první sérii proti Čuříkovi, se nemýlil opět. Domácí hráči tedy brali dva body. Tím se bodově dotáhli na Třebíč a o skóre jsou před ní na pátém místě.

Již dnes hostí Horácká Slavie celek z Berouna. Ten celek, který poprvé porazila na začátku soutěže právě Slavia. Nyní již ale Medvědi okupují jim známé místo na konci tabulky a pomalu se připravují na baráž. Dnes potřebují Třebíčští borci tři body, aby si pojistili play-off. Ve středu jednou Horáci na led Dukly Jihlava. Budeme zvědavi, jak si proti „svým“ povede Filip Novotný!

 

Jan Zeman

Aktualizováno Pondělí, 03 Únor 2014 10:50