Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Dva zápasy pouze za dva body
Dva zápasy pouze za dva body PDF Tisk Email
Úterý, 28 Leden 2014 13:20

Hráči Horácké Slavie sehráli v sobotu výborný zápas, který dovedli do vítězného konce. V prodloužení přehráli havíře z Havířova 3:2. V pondělí už nestačili na Draky ze Šumperka, kterým podlehli 1:2. Obě utkání byla vyrovnaná, však se soupeři, kteří jsou v tabulce za Třebíčí je potřeba sbírat body. V sobotním zápase ukázali domácí Bílé hvězdy, že umí bojovat a utkání, které se nevyvíjelo dobře, otočit.

Do branky Slavie opět nastoupil v obou utkáních Filip Novotný. Zvláště ve druhém zápase v Šumperku byl oporou, stejně jako Tomáš Štůrala na druhé straně. On to byl, kdo byl strůjcem vítězství, když ho překonali Třebíčští jen jednou. Dvakrát mu pomohla tyč. Zvláště pak ta Lašova v power-play mrzí hodně.V sobotu se střelecky prosadili 2x Fořt a v prodloužení Bilčík. Včera byl úspěšný jen Křivohlávek. Horáci konečně opět i doma předvádí dobrý bojovný hokej. Věřme, že povede k dalším bodům.

Zbývá již jen osm zápasů základní části a ve středu přijede do Třebíče houževnatý soupeř z Kadaně. Ten potřebuje body pro záchranu. Na Třebíč zase dotírají Havířov a Benátky, určitě se nevzdá ani Ústí. Dosáhnou ve středu Horáci na tři body? Věřme, že svěřenci trenéra Pokorného pro to udělají maximum!

Jan Zeman