Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíčští doma opět bez vítězství
Třebíčští doma opět bez vítězství PDF Tisk Email
Pondělí, 25 Listopad 2013 22:42

Sobotní utkání Třebíče proti Ústí mělo starý scénář. Horáci buší jako hluchý do vrat a druzí dávají góly. Ústečtí vstřelili tři, Třebíč nula. Výsledek 0:3 sice neodpovídal hře, ale na to se nikdo neptá. Horácká Slavie, ač druhá v tabulce venkovních zápasů, v domácí aréně je opět poslední, když z třinácti zápasů vytěžili hokejisté Třebíče pouhých 12 bodů. To je méně jak bod na zápas.

V sobotu domácí nastoupili po výhře v Mostu proti papírově slabšímu soupeři. Ústeckým se letos nedaří, krčí se na předposledním místě a před zápasem odvolali trenéra Šindela. Nový trenér Skrbek měl těžký úkol, ale bez větší námahy ho splnil. Ono pokud se někomu nedaří, je potřeba zajet do Třebíče a zde většinou uspěje. Je s podivem, že za tři měsíce nenašli domácí trenéři recept na obrannou hru soupeřů, se kterou do Třebíče přijíždějí. Na ledě soupeřů jsou postrachem, doma nikoli.

 

Trenér Pokorný na webu vyzdvihl spolupráci s Kometou Brno, kdy Třebíč pomáhá Kometě, aby se hráči na Vysočině rozehráli. A jsou přínosem i Třebíči. Ano, v utkáních, ve kterých nastoupil např. Marek Čiliak nebo hrál Jan Káňa, to bylo vidět. Pokud taková osobnost chybí, je to znát. Ani příchod Michala Mikesky není ten správný impuls, na který diváci čekají. Není pochyb o tom, že je pro mužstvo přínosem, ale díky tomu, že zde již trénoval, není pro hráče takovou osobností.

Nyní čeká Horáckou Slavii těžký los. Utkání na ledě Boleslavi a Olomouce a poté domácí zápas s Budějovicemi. Bude Motor dalším z těch, kdo si přijede pro body? Zatím z ledu soupeřů sesbíral 7 bodů a je v této tabulce poslední. Ale i Ústí mělo před sobotou z venku jen 7 bodů. Věřme, že se konečně podaří doma bodovat!

Jan Zeman

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Listopad 2013 15:49