Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Hokejová charita opět nadělovala
Hokejová charita opět nadělovala PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Listopad 2013 12:12

O víkendu se lidé u nákupních center mohli setkat s nabídkou nákupu potravin pro chudé. Mnoho z nich toho využilo a někde bylo naplněných i několik nákupních košíků.
Přispět chtěli zřejmě i hráči Horácké Slavie, kteří odevzdali tři body potřebnějším. Konkrétně Benátkám, které byly před tímto kolem poslední. Horácká Slavie prohrála ostudně 1:2. Nikoli ostudné skóre, ale hlavně předvedená hra. Třebíč nedokázala využít ani jednu ze sedmi přesilových her, hráči si prakticky nevytvořili šanci. Jedinou branku vstřelil za rozhodnutého stavu 41 vteřin před koncem Vondráček. Trenér Pokorný označil hru svých svěřenců za zbabělou!

 

Hráči hostí se nehrnuli do útoku, ačkoli soupeř nijak nezlobil a zprvu se soustředil spíše na obranu. Až skoro v polovině zápasu, když pochopili, že dnes nemá Třebíč svůj den a vypadá to, že snad mají hráči Třebíče vsazeno na prohru, vystrčili růžky. Osobně moc dobře vím, že trenér Pokorný je v tomto nekompromisní, nicméně někdy má divák pocit, že hráči prostě ten gól dát nechtějí. Nejde asi o uplácení, Benátky nejsou jistě tím mužstvem, kde bychom mohli myslet na korupci. Celkově v této soutěži jsou mužstva ráda, když mají na pokrytí všech nákladů.

Nejsme ani paranoidní, abychom za vším viděli problém v penězích, ale po předvedeném výkonu v Jihlavě udělat doma takovou ostudu? Na vítězství hostů byl kurz větší než na remízu. Po nedávném problému ve fotbale, kde sázkařská mafie řádila také v nižší soutěži, by nemuselo být divu. Některé výsledky jsou dílem náhody nebo opravdu překvapivého výkonu soupeře. Nedávno doslova čaroval v brance Mostu mladý Horák. Ale v sobotu to v Třebíči byly opravdu odevzdané body.

Na utkání přišlo po měsíci nejvíce diváků, kteří věřili, že se začalo mužstvu dařit. Ani v předchozích 5 domácích utkáních jich nepřišlo tolik jako včera. Dokonce i na derby s Brodem bylo o kapánek méně diváků.

V sobotu hostí Třebíč Ústí. Domácí hráči by měli zaplatit divákům minimálně pivo!

Jan Zeman