Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Olomouc opět nad síly Třebíče
Olomouc opět nad síly Třebíče PDF Tisk Email
Středa, 23 Říjen 2013 06:55

Ani v dalším utkání na vlastním ledě Třebíč nebodovala. V pondělním utkání prohráli domácí hokejisté 1:3. Čestný úspěch dal za stavu 0:3 Tomáš Vondráček, čtyři minuty před koncem. Stále méně diváků vidělo marný boj Třebíčských. Bohužel, nedokázali proměnit ani vyložené šance, stejně jako dvouminutovou přesilovku 5:3.

Olomouc hrála chytře a po brance v první třetině více méně hlídala stav. Hráčům nelze vyčíst nic. Snažili se, měli i vyložené šance, ale když se nedaří, tak se nedaří. Vítězství Olomouce bylo zasloužené. V jejich dresu patřil k nejlepším ještě loni hráč s bílou hvězdou David Ostřížek.

 

Trenér Pokorný po utkání těžko hodnotil hru domácích. V příštím kole zajíždí do Českých Budějovic. Tam opět nečeká Horáky lehké utkání. Je otázka, pokud hraje mužstvo „pod dekou“, jestli ještě dokáže bodovat na ledě soupeře. Zatím se to dařilo. Vzhledem k mnoha nečekaným výsledkům není poslední série žádnou tragédií. Třebíč drží osmou příčku, právě před Budějovicemi. Problém je jen v důvěře diváků. Věřme, že na důležité derby v sobotu proti Havlíčkovu Brodu si cestu najdou.


Jan Zeman