Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Doma opět naprázdno
Doma opět naprázdno PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Říjen 2013 13:38

Sobotní zápas Horácké Slavie s Mladou Boleslaví nebyl tak jednoznačný, jako výsledek 1:6. Pro diváky utkání zajímavé, kdy měli domácí Horáci hodně šancí, ale jak mají zvykem, na domácím stadiónu bez využití.

Třebíč začala aktivně a do utkání jí pomohly dvě přesilovky. Bohužel bez využití a poté přišla šťastná branka hostů v deváté minutě. Hráči z Vysočiny dále vytvářeli šance, které likvidoval Will v brance soupeře.

Ve druhé části měli velké šance Boleslavští v přesilovce, ale v šesté minutě vyrovnal Malena. Domácí hráči věřili v obrat, ale po slibných akcích opět vsítili branku Bruslaři z Boleslavi. Poté přišel zbytečný faul Dolníčka a hosté přesilovku opět využili a ve 14. minutě to už bylo 1:3.

 

Ve třetí části hráli domácí hokejisté skoro polovinu času v oslabení a to se s výsledkem těžko něco pozitivního udělá. Nejprve dostal 2+2 minuty Vondráček. Během hry se dvakrát ozvala tyč konstrukce, kdy děkovali postavení branek jak Falter, tak i Will. Po polovině hry ve třetí třetině došlo k šarvátce u branky Boleslavi, když Přibyl údajně kopl protihráče a vysloužil si 5 + do konce utkání. V této přesilovce domácí inkasovali hned dvakrát a bylo rozhodnuto. Hořkou pilulku museli skousnout třebíčští hráči ještě jednou, kdy v čase 59:59 dal šestou branku Jindra.

Výsledek 1:6 je krutý, ale je to sport. Pro domácí tedy opět bez bodu. Celek, jenž vede tabulku bodování na ledě soupeřů, je poslední v tabulce domácích zápasů. Další možnost reparátu mají Horáci již dnes, kdy hostí dalšího silného soupeře z Olomouce. Olomouc je na čtvrté příčce, v sobotu podlehla nejtěsnějším rozdílem v Brodě 0:1. Utkání začíná v 17:30.

Jan Zeman