Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Výsledky jako na houpačce
Výsledky jako na houpačce PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Říjen 2013 09:04

Pro fanoušky Horácké Slavie sice dobrá zpráva, ale jen napolovic. Hokejisté vybojovali včera v  Ústí nad Labem dva body za vítězství 2:1 v prodloužení. Bohužel pro Třebíčské diváky, tyto dobré výkony z ledu soupeřů nevidí.

Hráči podali velmi dobrý výkon a na ledě velmi silného soupeře dokázali vyhrát. O branky se postarali Rosťa Malena a v prodloužení Tomáš Fořt. V brance podal vynikající výkon Martin Falter, který kryl 28 střel domácích. Hosté z Vysočiny dokonce přestříleli domácí Lvy 35:29. V tabulce jim patří nyní šesté místo. V tabulce úspěšnosti na ledě soupeřů jsou na první příčce, kdy dokázali vybojovat 15 bodů. Vedoucí Boleslav v méně zápasech zatím má jen 6 bodů. Na druhou stranu v tabulce úspěšnosti na domácím ledě jsou společně s Kadaní poslední se čtyřmi body. Ta má, na rozdíl od Třebíče, lepší skóre. Paradoxem je, že v tabulce průměru počtu střel na branku je Třebíč na domácím ledě první s průměrem 42 střel za zápas. Produktivita je ovšem velmi slabá, což si uvědomuje i trenér Pokorný.

 

I v Ústí měli hráči vyložené šance výsledek rozhodnout už po šedesáti minutách. Chybí ten prvek dravce, který má instinkt střelce a dokáže puk propálit za záda brankářů. Nyní na borce z Třebíče čeká domácí dvojzápas s lídry z Boleslavi a Olomouce. Věřme, že konečně doma zaberou a získají body a zároveň i diváky.

Jan Zeman