Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia veze výhru z Benátek
Horácká Slavia veze výhru z Benátek PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Říjen 2013 10:23

Po výprasku od Dukly Jihlava hráči Třebíče zabrali a zvítězili 3:0 v Benátkách nad Jizerou. Horáci se rychle oklepali a nastoupili s jasným cílem, vyhrát. Do branky se opět postavil Martin Falter a bezchybným výkonem pomohl k plnému bodovému zisku. Navíc si připsal první nulu v sezóně, po Čiliakovi pro Třebíč už druhou. Jako bonus si připsal asistenci na druhou branku. V tomto ohledu vede bodování brankářů, neboť má dvě asistence, ústecký Petrásek jednu, ostatní nula.

Ve včerejším utkání hráli hráči Třebíče podle not, které napsal trenér Pokorný. Na rozdíl od soboty tentokrát bez chyb. Hráče Benátek prakticky nepustili do šancí. Branky vstřelili postupně Dolníček, Čuřík a Wasserbauer. Hrálo se v komorní atmosféře 176 diváků, po třetí brance Třebíče v 50 minutě jich zůstalo asi 76! Je otázka jestli má smysl hrát pro tolik diváků. I ve druhé lize chodí na minimálně pět týmů více než 500 diváků, na Přerov skoro tisíc.

Možná by si zasloužili lepší soutěž, na úkor Benátek, kde se na hokej zastaví jen ti, co jdou náhodou okolo. Naštěstí toto v Třebíči nehrozí. V dalším utkání přivítá Horácká Slavia poslední Most. Věřme, že hráči nepodcení soupeře a ukážou divákům kvalitní výkon. Za poslední domácí utkání mají co oplácet. V Třebíčské kabině trenéři přivítali nové posily, Tomáše Fořta a Pavla Sedláčka ze Zlína. Tomáš je víceméně staronovou posilou, neboť odehrál v Třebíči na hostování již dvě sezóny. Sedláček je nadějný junior, který letos odehrál dva zápasy v extralize a nastupuje za juniorku Zlína. Pavel je členem širšího kádru reprezentace, kde se zabydlel již od kategorie sedmnáctiletých. Doufejme, že budou platnou posilou. Oba nastoupili již v utkání v Benátkách.

Jan Zeman