Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Slavia překvapila na Hané
Slavia překvapila na Hané PDF Tisk Email
Čtvrtek, 03 Prosinec 2009 15:01

Utkání 26.kola mezi domácí Olomoucí a Horáckou Slávií přineslo nečekaný výsledek a jedná se o největší překvapení tohoto kola. Olomouc držící třetí příčku za suveréním tandemem Chomutov, Ústí byla jasným favoritem a toho si byli hosté vědomi. Také hokej se hrál dosti nezáživný a v první třetině padl gól do sítě domácích po jediné vážnější šanci na obou stranách! Střelcem byl Petr Obdržálek, vedoucí hráč v kanadském bodování I.ligy.


Ve druhé třetině se díky vyloučením občas náznak šance zrodil, nicméně hráči ukončili třetinu bez gólů. Ve třetí třetině šli domácí do hry aktivněji a měli šance, které bravurně zlikvidoval Jakub Lev. A tak nedáš dostaneš, góly opět padali do sítě Olomouce. Jmenovitě Káňa a Ostřížek. Domácí už jen poté snížili na konečných 1:3 pro Třebíč. Nutno poznamenat, že domácí nastoupili bez osmi hráčů základní sestavy a během utkání odstoupili ještě Ministr a Davídek. Nicméně tři body do tabulky se počítají. Navíc si Petr Obdržálek vylepšil stav kanadských bodů na 32 a má včele celé ligy 2 body náskok před pěti pronásledovateli, mezi nimi je i Lukáš Nahodil, který si v utkání připsal dva body.
V sobotu 5.12. hostí Horácká Slavie HC Tábor, tradičně od 17:30. Zajímavostí je, vzhledem k datu, že ti kteří přijdou v kompletní masce Mikuláše, čerta či anděla mají vstup zdarma!! Nejlepší masky budou vyhodnoceny a všichni se po utkání mohou vyfotit s hráči na ledě. Doufejme, že si hráči Tábora odvezou pořádnou nadílku!!!
Jan Zeman

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Prosinec 2009 15:04