Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu I dva góly stačí...
I dva góly stačí... PDF Tisk Email
Pondělí, 23 Listopad 2009 14:07

Ve 22.kole I. hokejové ligy si Horácká Slavie přivezla dva body z Benátek nad Jizerou. V zápase nastoupil Marcel Hrbáček již k 580. zápasu v dresu Třebíče. V první třetině byl vidět bojovný hokej převážně ve středním pásmu a prakticky bez vyložených šancí před oběma brankama. Ve druhé třetině domácí Slavii přitlačili a měli několik šancí na skórování.

Svůj den měl ale Jakub Lev, který všechny šance bravurně zneškodnil. Naopak, ze dvou ojedinělých šancí Třebíče se zrodili dva góly. První vstřelil ve 29 min. po nahrávce Laše Lukáš Nahodil a druhý o pět minut později Marek Kundela. Do třetí třetiny vstoupili pro změnu lépe hosté a hned na začátku mohlo být rozhodnuto, když už v 15. vteřině ujížděl na Stejskala Káňa, ale neúspěšně. Poté byl vyloučen Lev za vyhození puku, a i když domácí gól nevstřelili, přesilovka je nastartovala k tlaku, z kterého v 54. minutě padl gól po lehkém nahození mezi skrumáž hráčů před třebíčským gólmanem, kdy puk zapadl až za záda Lva. Následně domácí tlačili a hosté se nezmohli na jakýkoliv odpor. Ale díky perfektnímu výkonu Jakuba Lva si nakonec tři body odvezli. Oplatili tak domácím porážku ze 7. kola, kdy Benátky zvítězili v Třebíči až na nájezdy.

Tedy dobrá pozvánka na pondělní zápas v Mann+Hummel Aréně od 17:30, kde domácí hostí Pantery z Havířova. V jejich dresu se představí i olympijský vítěz z Nagana David Moravec!

Jan Zeman

Aktualizováno Pátek, 27 Listopad 2009 08:21