Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Semifinále Play-off zatím pro Mladou Boleslav
Semifinále Play-off zatím pro Mladou Boleslav PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Březen 2013 10:14

Úvodní dvě utkání semifinále I. ligy ledního hokeje se odehrála na ledě Mladé Boleslavi. V pátečním utkání zcela jasně zvítězili domácí 4:1. V sobotu byl boj dramatičtější a dospělo se až na samostatné nájezdy. Tam opět utkání strhli na svoji stranu domácí Středočeši. Zvítězili nad Horáckou Slavií 2:1. Hráči Třebíče nastoupili proti silnému klubu, který chce opět vrátit extraligu na svůj led. Mnoho hráčů má zkušenosti i z play-off extraligy a mohli by hru vyučovat. Ať už David Výborný, Zdeněk Ondřej, Boris Žabka a další…
V prvním utkání Bruslaři na nic nečekali a už v sedmé minutě vedli 2:0. Za dvě minuty třetí třetiny dali další branku a ani snížení Ostřížka v polovině zápasu už obrat nepřineslo.

Ve druhém utkání si domácí fanoušci mysleli, že to bude utkání v podobném duchu. Už ve třetí minutě dal první branku Mikulík a domácí šli v poklidu, dle jejich názoru, za vítězstvím. Třebíčští se ale osmělili a utkání bylo více než vyrovnané. V poslední minutě první třetiny Dočekal využil přesilovku a byl stav 1:1, který i přes dalších 40 minut hry vydržel do závěrečného hvizdu. Třebíčský Fořt navíc dvě minuty před koncem trefil tyč Willovi branky. V prodloužení dostali Horáci výhodu přesilovky, ale ani tu nevyužili a na nájezdy zvítězili domácí. Za hosty nedal nájezd Dolníček, Nahodil ani Kaut. Čiliak inkasoval z poslední série od Vrbaty.
Série se přesouvá na Vysočinu, kde v úterý a ve středu pokračuje od 17:30. Horácká Slavie ve druhém utkání ukázala, že má recept, jak se proti favoritu prosadit. Věřme, že utkání budou oslavou výborné sezóny hráčů Horácké Slavie. Diváci by mohli pomoci vybičovat svoje mužstvo k výbornému výkonu, stejně jako např. ve 32. kole, kdy porazili Bruslaře 6:3.

Jan Zeman