Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu V Litoměřicích zasloužené vítězství!
V Litoměřicích zasloužené vítězství! PDF Tisk Email
Pátek, 04 Leden 2013 12:15

První utkání v novém roce ukázalo psychickou pohodu hráčů Horácké Slávie. Třebíčští hokejisté si poradili s houževnatým soupeřem z Litoměřic a porazili ho na jejich ledě 4:2.

Vstup do utkání měli lepší domácí a hned v páté minutě proměnili přesilovku. I hosté měli šance na vyrovnání, ovšem první třetina skončila těsným náskokem domácích.

Domácí vstoupili do druhé třetiny aktivněji a v přesilovce zachránila Čiliaka tyč. V přesilovce hostů ve třinácté minutě bylo vyrovnáno, Jakub Čuřík se trefil letos jubilejně podesáté. Přikryl v brance domácích se měl co ohánět. V poslední minutě ovšem nedosáhl na střelu Vondráčka a hosté šli do kabin s úsměvem, 1:2.

Ve třetí třetině měli také více ze hry hosté.

Až do 51.minuty, kdy se domácí radovali ze vstřeleného gólu, aniž by svítilo brankové světlo. Ani rozhodčí nejprve branku neuznal, po naléhání domácích a poradě s lajnovými nakonec branku uznal. Vyrovnání ovšem hosty nepoložilo, ale naopak šli dále za vítězstvím. Za čtyři minuty po pěkné akci dorážel Vilda Burian. Hosté šli opět do vedení 2:3 a nadále určovali hru. Čtyři minuty před koncem přísně vyloučil rozhodčí Dietze a navrch dal dalšímu obránci Slámovi 10 minut. I přes oslabení a vyloučení dvou klíčových obránců hosté nejenže ubránili vedení, ale v power-play zpečetil výhru Marek Laš.

Třebíčští si zaslouženě odvezli tři body a v tabulce drží pátou příčku. Jen čtyři body jim chybí do loňské bilance za celou sezónu! To ukazuje na letošní skvělou bilanci. Hráči spolu s realizačním týmem hrají v maximální pohodě. Bodují nejen v domácím prostředí, ale hojně vozí body z ledů soupeřů. V sobotu přivítají Draky ze Šumperku. Věřme v další plnobodový výsledek domácí Slavie!

Jan Zeman

Aktualizováno Pondělí, 07 Leden 2013 11:20