Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Proti lídrovi si zastříleli!
Proti lídrovi si zastříleli! PDF Tisk Email
Úterý, 18 Prosinec 2012 07:43

Pohodu v celku Horácké Slavie potvrdili hráči v sobotním utkání proti suverénu I. ligy. Tým z Mladé Boleslavi si odvezl hořkou porážku 6:3. Jedná se o teprve pátou prohru lídra v celé soutěži. Navíc domácí snad poprvé vyhnali brankáře Willa z brány. Každopádně se jedná o největší prohru bruslařského klubu v letošní sezóně.

V celku domácích se letos poprvé objevil Marek Laš. Třebíčský odchovanec je do konce ledna na hostování z Ústí nad Labem. A právě on se vrátil jako pravý lídr a hattrickem završil svůj velkolepý návrat. Možná se domácí chtěli i ukázat před návštěvou Vladimíra Sobotky, který je jedním ze tří reprezentantů Třebíče v NHL, nyní válčící v barvách Slavie Praha. Díky reprezentační přestávce se přišel podívat na své bývalé kolegy z mládežnických kategorií. Zároveň pokřtil kalendář Horácké Slavie.

 

 

V utkání byli nejen vynikající hráči, ale zároveň i diváci. Přes 1600 diváků se bavilo na jedničku. Další branky do sítě Boleslavi dali Křivohlávek, Němec a Čuřík. Lze vyzdvihnout i Lukáše Nahodila, který se stal nahrávačem Laše, asistoval u všech tří jeho branek. Trenér Pokorný byl velmi spokojený a vyzdvihl celé mužstvo. Naopak asistent trenéra Výborného Slabý pogratuloval k výhře a poté trochu zabrečel nad výkonem rozhodčích, kteří prý vylučovali nespravedlivě jen Středočechy.

Do konce roku hrají domácí před vlastním publikem dva zápasy, v sobotu hostí Beroun. Ve čtvrtek 27.12 zajíždí Horáci na derby do Brodu a v sobotu 29.12. hostí Baník Most. Přijďte si zpestřit svátky povedenými výkony Třebíčských.

Jan Zeman