Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíč v derby opět úspěšná!
Třebíč v derby opět úspěšná! PDF Tisk Email
Úterý, 04 Prosinec 2012 09:51

Stejným výsledkem jako v prvním letošním střetnutí vyhráli borci z Třebíče v derby s Duklou. Konečný stav 1:2 byla zasloužený. Horáci si vezou opět tři body z Jihlavy. Odehráli parádní utkání s koncovkou, která není hodna kardiaků. Hosté nejen že zvítězili na skóre, ale byli lepším týmem. To ostatně potvrzuje i počet střel na branku 36:26 ve prospěch Slavie. Stejně hovořili po utkání i oba trenéři. Kamil Pokorný pochválil své svěřence, že vymazali neúspěšné utkání s Kadaní, kdy bohužel hosté potrestali chyby Třebíče. I v sobotu byla Třebíč lepší, bohužel chybělo štěstí. Včera nebylo potřeba. Trenér Augusta složil poklonu hostům, kteří byli podle něj jasně lepším týmem.

Domácí se v první třetině dostali Hodkem do vedení a drželi jednobrankový náskok zuby nehty. Hrál se hokej hodný derby. Na ledě se jiskřilo, šance na obou stranách a nechyběly ani potyčky mezi hráči. V dresu Třebíče hráli hráči, kteří ještě nedávno oblékali dres Jihlavy, Rosťa Malena a Lukáš Nahodil. Oba patřili ke klíčovým hráčům. Malena, navíc asistoval u obou branek Třebíče.

 

Až do 48. minuty se nedařilo překonat Ritticha  v brance Dukly. Až poté se zdravě naštval Vilém Burian, projel do pásma domácích a přesně zavěsil pod horní tyčku! Vyrovnání dalo hostům další šťávu a za deset minut stejný hráč potrestal vyloučení domácího hráče za vysokou hůl. Domácí ještě zkusili hru bez brankáře, ale prakticky neohrozili branku hostů.

Ve středu přivítá Třebíč Hradec Králové. Ten včera „udělal“ zápas s Brodem, kdy prohrával 0:4 a dokázal ve třetí třetině srovnat. Nakonec zlomil jejich euforii necelých dvacet vteřin před koncem pátý gól hostů.

Doufejme, že si Horácká Slavia poradí lépe, bez nervů. A hned v sobotu přivítá opět na svém ledě, celek z Ústí. V týmu pokračuje Lukáš Nahodil, který prodloužil hostování z Pardubic. Naopak nenastupuje Martin Dočekal, který se posunul v útoku Komety do první pětky. Věřme, že dobré výkony třebíčských budou pokračovat i nadále!

Jan zeman

Aktualizováno Čtvrtek, 06 Prosinec 2012 10:05