Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Benátky si odváží z Třebíče dva body
Benátky si odváží z Třebíče dva body PDF Tisk Email
Čtvrtek, 29 Listopad 2012 21:54

Středeční zápas Třebíče proti Benátkám dospěl do prodloužení, v kterém druhý bod vybojovali hráči Benátek. Zápas plný zvratů diváky určitě nenudil.

Již v osmé minutě se děli věci. Nejprve domácí Šlahař poslal Horáky do vedení, aby následně během pár vteřin hosté vyrovnali. Navíc za dvě minuty při přesilovce šli hosté do vedení 2:1. Následně mohli domácí vyrovnat, ale za překonaným Vošvrdou uklidil šourající se puk do bezpečí domácí obránce. Když už se zdálo, že hosté náskok udrží, před sirénou zařídil vyrovnání Čuřík.

Ve druhé třetině čekali domácí fanoušci tlak Horácké Slavie. Sice přišel, ale až po inkasované brance ve třetí minutě. Domácí měli spoustu šancí až po nastřelené břevno kapitánem Dolníčkem.

 

Do třetí třetiny šli domácí o poznání koncentrovaněji a právě Dolníček vyrovnal. Jeho střela, spíše jen z kategorie propagačních, skončila za zády překvapených hostů a radujících se domácích. Poté byly šance na obou stranách, největší měl Burian. Po jeho blafáku ovšem zazvonila jen další tyč.

V prodloužení držel otěže zápasu v rukou rozhodčí. Nejprve „neviděl“ hození hokejky proti puku, navíc zlomené. Vzápětí vyloučil klíčového hráče Dolníčka a hosté ve hře 4:3 dali vítěznou branku.

Utkání bylo pro domácí nešťastné. Nedá se upřít snaha, ale tentokrát chybělo i trochu štěstí. Kdyby šel např. Burianův puk o pár centimetrů vedle, nebylo co řešit v prodloužení. Ale na kdyby se nehraje. Vzhledem k prohře Jihlavy si Třebíč udržela čtvrtou příčku v tabulce. Již v sobotu hrají v prvním zápase druhé poloviny soutěže Horáci proti Kadani. A již v pondělí zajíždí Slavia k důležitému utkání – derby - do Jihlavy. Věřme, že i druhá polovina soutěže přinese Třebíči jak dobré výkony, tak i potřebné body.


Jan Zeman

Aktualizováno Čtvrtek, 29 Listopad 2012 22:00