Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Třebíčští hokejisté vezou plný počet bodů!
Třebíčští hokejisté vezou plný počet bodů! PDF Tisk Email
Pondělí, 12 Listopad 2012 09:58

Nelehké utkání I. hokejové ligy se odehrálo v sobotu v Berouně. Místní Medvědi vzdorovali až do třetí třetiny dobře hrající Horácké Slavii. Nakonec hosté zaslouženě zvítězili 3:1. Domácí tým, který obývá chvost tabulky, posílil. Na hostování sem přišli z vedoucí Boleslavi Hrdel a Belay a v rámci reprezentační přestávky mohli využít i Slávistickou dvojku Dominika Furcha.
Právě on byl tím, kdo držel naději Medvědů až do třetí třetiny. Vychytal během prvních dvou částí mnoho šancí a tutovek hostů. Nejednou už hrstka asi dvaceti fandů z Třebíče viděla puk v bráně. A když už byl překonán, pomohli obránci odpálit puk z brankové čáry.
Třebíč stupňovala tlak a ve čtvrté minutě třetí třetiny kapitán Dolníček konečně Furcha překonal. Hosté měli poté možnost výsledek pojistit, nepodařilo se. Naopak, byli to domácí hokejisté, kteří využili chvilkové nepozornosti hostů, Karpov lehce prošel mezi statickými hráči Slavie a vyrovnal. Hosté ale byli v tomto utkání jednoznačně lepším týmem a chtěli rozhodnout. Přesilovku využil obránce Bilčík a následně za minutu a něco pečetil Vondráček. Hosté odjížděli spokojeni a mohou se připravovat s výherní náladou na středeční utkání. Do Třebíče přijede celek Havlíčkova Brodu. Právě výhra Horáků v Brodě odstartovala problémy brodského týmu a od té doby se dále prohlubují. V sobotu doma prohráli první derby s Jihlavou 1:4. Věřme, že z Třebíče odjedou s podobným přídělem.

 

 

 

 

 

Jan Zeman