Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Bod z Kadaně a hurá na Jihlavu!
Bod z Kadaně a hurá na Jihlavu! PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Říjen 2012 13:37

Sobotní utkání Třebíče na ledě nyní silné Kadaně skončilo lépe pro domácí. V prodloužení zvítězili 2:1.

Horácká Slavia přijela oslabena o některé klíčové hráče a hrála jen na tři útoky. Navíc ji musel posílit zlínský mladík Jakub Šlahař. A právě on poprvé, a bohužel pro hosty naposled, rozvlnil síťku domácí brány. Domácí vyrovnali necelé dvě minuty před koncem první třetiny.

Po zbytek utkání se hrál velmi vyrovnaný hokej, který se divákům líbil. Chybělo ovšem koření – branky. Alespoň jedné se dočkali domácí až v nastaveném čase, kdy hosté již viditelně hráli za hranicemi fyzických sil. Hrát na tři formace proti takovému soupeři bylo těžké. Zvláště když poslední 4 minuty základní hrací doby hráli Horáci ve čtyřech. I tak byl trenér Pokorný za současné situace spokojený. Bod z ledu soupeře, jakým poslední kola je Kadaň, je cenný.

 

Ve středu čeká Horáckou Slávii derby s Jihlavou. Za hosty nastoupí i Třebíčský odchovanec Lukáš Nahodil. Dá se očekávat atraktivní utkání. Doufejme, že se někdo z marodů dá dohromady, hlavně nejlepší střelec Ostřížek, či Rosťa Marosz. Posílit by mohl svojí účastí i Martin Dočekal, hrající nyní více za Kometu Brno. Věřme v dobrý hokej a diváckou kulisu. Přijďte a fanděte Horácké Slávii. Utkání začíná tradičně v 17:30.

Jan Zeman