Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia opět s nulou!
Horácká Slavia opět s nulou! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Říjen 2012 07:30

Ještě minulý týden jsme psali o sérii brankáře Čiliaka, který nepustil za svá záda žádnou střelu soupeře již tři utkání. Nyní je série opačná. Už dvě utkání nedali Horáci branku do klece soupeře.

Středeční utkání vyhráli domácí Benátky nad Jizerou 2:0. A nutno poznamenat, že zaslouženě. Už ve čtvrté minutě lovil brankář Třebíče puk z branky. V první třetině obdivuhodná úspěšnost domácích ve skórování – 25%! Ano, z pouhých čtyř střel na Čiliaka padla branka! Zato hosté neproměnili i ty nejvyloženější šance, kdy stáli sami před gólmanem.

 

Kdo čekal, že od druhé třetiny Třebíč zabere, byl překvapen. Tempo hry udávali domácí a už v páté minutě vyvrcholil jejich tlak druhou brankou. A i nadále měli šance převážně domácí. Jako by si hosté dali po cestě do Benátek pěknou porci knedlo-vepřo-zela. Až v samotném závěru třetiny se dostali k menšímu tlaku, ale bez úspěchu. Vošvrda předvedl perfektní výkon a připsal si nulu na své konto.

Ani ve třetí třetině totiž hosté neuspěli. Naopak, domácí se několikrát řítili samostatně na Čiliaka, ten ovšem také ukázal své umění.

Domácí zvítězili zaslouženě. Před třebíčskými nyní leží těžký úkol. Bodovat na ledě Kadaně, která se po výměně trenérů velmi dobře chytla. Vyhrála včera čtvrtý zápas v řadě, když porazila 2:0 Duklu Jihlava. Mimochodem, i Kadaň hrála minulý týden v Benátkách a zvítězila 6:1! Doufejme, že naši sérii zastaví a otočí na vítěznou notu. V tabulce zatím mužstvo Třebíče nepropadá, protože i týmy z popředí ztráceli body. Patří jim čtvrté místo. Vedou i minitabulku klubů z Vysočiny, neboť Brod je šestý a Jihlava sedmá. 

Jan Zeman