Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Výhra na ledě lídra z Brodu!
Výhra na ledě lídra z Brodu! PDF Tisk Email
Pondělí, 08 Říjen 2012 10:11

Pokud někdo pochyboval o skvělém začátku hokejistů Horácké Slavie, v sobotu byl umlčen. Na ledě dosud vedoucích Rebelů si připsali výhru 3:0. Bonbónkem navrch je další čisté konto brankáře Čiliaka. Marek drží nulu v hrací době už 237 minut! Ani útočná síla hráčů Havlíčkova Brodu jej nepřekonala. Třebíč se tak pyšní dosud nejméně inkasovanými brankami v celé soutěži. Bohužel se k tomu přidává i nejméně vstřelených branek, to spolu se Šumperkem. Proto výsledky připomínají spíše fotbal, než hokej.

Účel světí prostředky. V sobotním zápase se prosadili Vilém Burian a dvakrát David Ostřížek. Domácí dělali co uměli, ale nepomohlo to. Dokonce vyvolali před koncem hromadnou bitku, ale ani to nepřineslo kýžený úspěch. I na střely zvítězili hosté z Třebíče 34:31. To jen dokazuje, že nešlo o úpornou obranu hostů.

 

Domácí trenér Dvořák přiznal, že hosté celek domácích přebruslili. Naopak trenér Pokorný nešetřil chválou: „Bylo to velmi složité, ale díky obětavosti a obrovskému nasazení těchto mladých kluků doplněných o čtyři zkušené hráče s podporou gólmana Čiliaka se nám to povedlo a dokázali jsme porazit velmi kvalitního soupeře.“

Nejlepší pozvánka na další utkání proti celku z Mostu. Hraje se ve středu od 17:30 na třebíčském ledě. Most má za sebou tři výhry na ledě soupeřů. Zvítězil v Hradci Králové, Šumperku a Kadani. Naposled ovšem inkasoval doma sedm gólů od Dukly Jihlavy. Věřme, že domácí tým soupeře nepodcení a svému publiku ukáže i ofenzivní sílu. 

Jan Zeman