Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Druhé čisté konto Třebíče
Druhé čisté konto Třebíče PDF Tisk Email
Čtvrtek, 04 Říjen 2012 11:59

Výborné utkání ze strany Horácké Slavie proti celku Berouna přineslo zaslouženou výhru 3:0. Domácí odehráli hektické utkání. Výsledek trochu svádí k podcenění soupeře. Beroun však byl houževnatý soupeř a nedal nic zadarmo, vždyť třetí branka domácích spadla do prázdné klece při power-play.

Třebíč začala aktivně a už v šesté minutě, kdy po hře 4 na 4 skočil vyloučený hráč Třebíče na led a při přesilovce se trefil Václav Čejka. Tento litvínovský odchovanec si připsal premiérovou branku v dresu Slavie. Šance se poté střídaly na obou stranách. Největší berounskou neproměnil Aleš Padělek. Záhy našel krásně Vilda Burian Davida Ostřížka a ten se nemýlil. Za stavu 2:0 se šlo do kabin.

 

Ve druhé třetině měli navrch opět domácí. Žádná ze šancí se neujala, což mrzelo trenéra Pokorného. Ten po zápase uvedl: „Kdyby to po druhé třetině bylo 6:1, nikdo by se nemohl divit.“ Ale nebylo.

Ve třetí třetině soupeř cítil stále šanci na zvrat, ale výborný Čiliak v bráně domácích byl neprůstřelný. A když už byl překonaný, měl dobře postavené tyče. Beroun neproměnil ani přesilovku 5 na 3. Zhruba dvě minuty před koncem odvolali berounští brankáře. Už po 14 vteřinách ale pečetil výhru David Dolníček.  Marek Čiliak vychytal již druhou nulu za sebou! Podaří se sérii prodloužit?

V sobotu čeká Horáckou Slávii přetěžký zápas, derby v Havlíčkově Brodě. Namlsaní Rebelové vedou tabulku a včera vyhráli v Jihlavě první derby Vysočiny. Navíc pro trenéra Pokorného to bude prestižní utkání s týmem, který se k němu nezachoval zrovna férově. Zápas začíná v Kotlině v 17:00. Věříme, že přijede mnoho třebíčských fandů!

Jan Zeman